Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Amuse Chocolate Lip Gloss

Publicerad 2008-12-07 21:39:33 i Läppar,


jag minns hur jag satt och dividerade med Rouaa på telefon när jag lade produkter i varukorgen på Cherry Cultures hemsida. Bara en dollar! Rena fyndet! den måste jag prova! Och där, en annan, bara en dollar den med! Wow!
Rouaa fick vara förnuftets röst, som vanligt, och det slutade med att jag tog ett av varje endollarsgloss för att känna efter om de var bra. Det här är ett av dem.

Ja, det är ju en neutral och mild rosa ton. Väldigt neutral gloss på alla sätt. Doften är inte heller överväldigande men i några sekunder anar man faktiskt något chokladaktigt. Inte illa.

Dessvärre fär det mina, förhållandevis vita, tänder att se gula ut, något jag inte gillar. Men det kanske bara är ljuset på bilderna? Vi hoppas det... Glosset är späckat med små glitter som dock inte gör så stort väsen av sig när det väl kommer på läpparna. Tubn är söt och har en plasttipp med hål i som applikator. Det funkar men man får komma ihåg att torka av den ofta så man slipper kladdiga tuber och korkar. Urk, det är verkligen äckligt! Ni vet, gamla glosstuber med hår inklibbat och damm fastlimmat och kladdigt som saft på golvet när man tar i plasttuben. Hu! Men så ska det inte bli med mina gloss. Ett skäl att de sällan blir så snuskiga är att jag sällan använder dem. ;D
Det är ett av de glossen jaginte kommer använda. Det är nämlgen klistrigt. Inte jätte, men för mycket för en sådan klisterhatar som jag. Fördelen är att det sitter på plats länge. Det känns även mjukt och fint mot läppen, men klister är inte min grej. Jag hatar nr läpparna liksom fastnar i varandra när man stänger munnen.

Kommentarer

Postat av: Emma P
Publicerad 2008-12-07 23:21:40

haha, alltså jag använder läppglans nästan varje dag, och mina tuber blir aldrig särskilt äckliga! Måste vara dina tuber som drar åt sig damm:) Det ser väl ganska trevligt ut annars antar jag. lite av ett dussingloss, men fint...

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-12-07 23:24:01

Emma! Nej, nej! Mina tuber blir inte heller äckliga! Jag bara föreställer mig att de skulle kunna bli det om man anände dem och det blev kladdigt och smetigt i korken. Jag använder ju så sällan mina så de är i nyskick! ;D

Postat av: RM
Publicerad 2008-12-08 15:15:23

peka på naglarna Vårdar du dem? ;)

Postat av: Anci
Publicerad 2008-12-08 17:11:36

Wow finns ju massa jag vill ha från Cherry Culture! Hur mycket ligger frakten på därifrån på ett ungefär? Fick du betala tull?

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-12-08 19:48:06

RM! Hurså?



Anci! Ingen tull. Fast frakt, tror jag. Alla uppgifter finns hemsidan.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela