Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Städad

Publicerad 2007-09-26 13:46:36 i Eotd neutralt och klassiskt, Sminkans EotD,

Var på bostadsrättsföreningsmöte igår. Såg städad ut!

Egentligen skulle jag ligga nerbäddad redan igårkväll men var tvungen att snabbt titta in för att höra hur det går med renoveringsplanerna. Såg för trött ut så en snabbsminkning blev receptet. Valde mineralskuggor, igen. Swimming pool och Exhale från Everyday Minerals. Båda är matta. Lade Sweimming pool över hela ögonlocket och upp till brynet och Exhale i globlinjen och under ögat. Sedan drog jag en eyeliner med kak-eyelinern från MUS längs övre fransraden. Testade en för mig ny mascara Virtuose från Lancome, men gillade den inte alls. Sammanlagt tog makeupen cirka 5 minuter. 1 minut för underlag (MAC studio fic foundation nc15), 3minuter för ögonen och några sekunder för att snabbt smeta lite gloss på läpparna.

Kommentarer

Postat av: Frida
Publicerad 2007-09-27 19:41:02

Tjusigt!
Jag borde nog börja gå på mötena här med. Vem vet, kanske är någon som fifflar med årsredovisningen eller köper kanelbullar för överskottet. ;)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2007-09-27 21:13:33

Ja, man vet ju inte. Själv är jag mer oroad över att vi ska få badkar i Carraramarmor eller kranar i 24k guld om vi inte bromsar de största entusiasterna... Stamrenovering på gång!

Postat av: Nathalie
Publicerad 2007-09-28 15:41:46

måste bara säga att du är väldigt duktig på det där med smink :) ha en bra helg!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2007-09-28 20:21:45

Tusen tack, Nathalie! Vad gulligt sagt!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela