Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Röda läppar

Publicerad 2007-05-16 08:32:48 i Eotd neutralt och klassiskt, Sminkans EotD,


Dagens make up är en ganska neutral historia. Jag valde att använda ögonskuggan Cosmic i ljusbeige från Make Up Store som bas. Globlinjen skuggades sedan med kakigröna Regent, också från Make Up Store, som har ett skimmer av brons i sig. I den suddades sedan lite av L'Orealskuggan Blueberry Crystal, nr 55, in. Den sveptes lätt mot tinningen och lades också under ögat. Svart kajal fick rama in och ge definition. Svart mascara avslutade tillsammans med en mörkbrun ögonbrynsskugga. Läpparna i sin tur fick en dos av brunröda läppstiftet Sangria Overdose från L'Oreals Invincible-serie. Det måste bättras på med jämna mellanrum för att inte bli torrt och flagigt, men färgen är underbar. Väldigt trevligt i kombination med blek, matt hy. Samma färg finns att få tag på i andra märken, vissa betydligt mindre torra i konsistensen. jag kan inte säga att rekomenderar L'Oreals läppstift egentligen. Vill du ha den här färgen finns den hos t.ex Dior och deras har en krämigare och bättre formula.


Ögonskuggorna Cosmic och Blueberry Crystal. Glömde fota Regent...

Kommentarer

Postat av: Frida
Publicerad 2007-05-17 14:20:59

L'oreals skuggor är så bra! Jag har en trio med en vit, en svart och en beigerosa highlighter. Den svarta blir verkligen kolsvart och sitter som berget!

Postat av: rocketqueen
Publicerad 2008-08-14 21:25:45

Oj, vilka vampiga läppar! Yum! Revival tack! ;-*

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-08-14 22:09:27

RQ! Det ä ju Sangria Overdose. Vacker färg, gräsligt stift...


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela