Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Noubas snyggaste ögonskuggor

Publicerad 2007-05-21 18:46:21 i Eotd i grönt, Sminkans EotD,

Gick förbi Kicks och kunde inte motstå denna lilla ögonskugge-kvartett från Nouba. Den är en one-shot och har nummer 626, priset är 315 kronor.

Otroligt snygga nyanser. Så här ser jag ut efter att ha provat alla skuggorna!

Den smaragdgröna har jag lagt runt helan ögat och sedan tonat ut i den mossigt guldgröna. Guldet ligger ovanför globlinjen upp mot brynet där den blandats ut i den pärlvita som jag har in mot näsan. Guldet och den pärlvita suddas även in under ögat.
Jag använde pensel när jag gjorde det här, men jag tror faktiskt att en skumgummiapplikator skulle funka bättre. I alla fall skulle kanske inte skuggorna damma så mycket i asken.

Nouba har fyra quattros just nu med läckra färgkombinationer. Gå och titta på dem och hitta din egen favorit!

Jag köpte ett par örhängen också, som var söta till...

Kommentarer

Postat av: rocketqueen
Publicerad 2008-04-22 10:18:50

Guuud så snyggt! Urfint! Örhängena är ju kalasfina! Är den här färgpaletten bra eller är det en kass variant?

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-04-22 17:50:30

RQ! Skuggorna är värdelösa, men färgerna är fina. Det finns en recension på just den här paletten. Den är en stor besvikelse.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela