Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Kalla toner

Publicerad 2007-05-27 18:41:03 i Sminkans EotD,


Svart kajal runt hela ögat och sedan en ljus, silverskimrande skugga frånHM. På det rörliga ögonlocket målade jag skuggan Deep Blue från Make Up Store. Den skuggades ut i svart skugga från HM i globlinjen. Sen lade jag eyedust i lila, Empire, över den blå och svarta och borstade försiktigt på alltihop med en ren pensel. Highlighter blev silverfärgade Chrome från Make Up Store. alla skuggorna blandades försiktigt med den stora, rena penseln. En svart kakeyeliner målades längs övre fransarna och ut i en liten vinge. En ganska snygg variant på min favorit, den sotade looken. Jag gillar hur den blå skuggan glimtar fram som en eyeliner ovanför den svarta eyelinern. Det kan ge illusionen av längre ögonfransar, men det kom inte fram på dessa bilder. Tyvärr blev de flesta bilderna inte bra. Det är svårt att hitta rätt ljus. Om man kunnat se ögat rakt framifrån hade ni sett att den blå linjen suddas in helt i den lila eyedusten.Den blå färgen funkar bara som en accent som drar uppmärksamheten till ögat.

Kommentarer

Postat av: rocketqueen
Publicerad 2007-11-03 09:05:15

Läcker blå, den får jag allt ta och kolla in! Hoppas att du har det bra på landet, tänker på dig och skickar en stor, stor kram!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela