Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Glory!

Publicerad 2007-05-28 09:58:33 i Eotd neutralt och klassiskt, Sminkans EotD,

Nya eyedusten Glory från make Up Store sätter färg på den här väldigt neutrala makeupen.

En ganska trevlig vardagslook! Jag började med en ljus benvit skugga från Tigi som jag lade över hela ögonlocket upp till brynet. Därefter tog jag en skugga från Tigi som heter taupe som jag försiktigt skuggade in längs globlinjen. Eyedusten Glory i vårgrönt ger färgen på ögonlocket. Jag penslar på den på hela det rörliga ögonlocket men inte upp över globlinjen. En svart kakeyeliner från Make Up Store markerar övre fransraden och går ut i en liten vinge. en brun ögonpenna från Tigi definerar nedre fransraden. Mascara. Klart.

Kommentarer

Postat av: Maja
Publicerad 2007-05-28 23:10:55

Snyggt! Har precis också införskaffat mig Glory och en svart kakeyeliner från MUS :)


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela