Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Tigi - Sminkan testar!

Publicerad 2007-03-25 22:01:55 i ,

Ganska nyligen började jag använda Tigis make-up produkter. Allt är inte bra, men ögonpennorna och ögonskuggorna är fantastiska. Väl värda att prova. Jag gillar både singelögonskuggorna, cybershadows, i sina cerisa förpackningar med magnetlås, och den palett jag har med flera, snyggt färgstämda, ögonskuggor i matta och skimrande nyanser. Alla ögosnkuggorna är lite "krämiga" i konsistensen vilket gör dem lättblandade och de är alla lättarbetade. De funkar perfekt att blanda med Tigis ögonpennor.

Så här ser paletten ut. jag användeer den otroligt ofta och älskar alla färgerna.

Förutom puderögonskuggor så finns det även cremeögonskuggor. Dessa kommer i en läppglansliknande förpackning med applikator. de är väldigt färgintensiva och metallskimrande och jag har dem i flera färger, klarblått, silver, lila och vinrött. De är väldigt läckra om man gillar mycket färg. De går också lätt att blanda med andra skuggor, t.ex puderögonskuggorna, för att få fram nya nyanser.

Ögonpennorna är mjuka och lättanvända. de ger mycket färg. Samma sak gäller läppennorna. De kommer också i två versioner, dels vanliga konturpennor, dels läppstift i knubbig pennform. De kan också användas som rouge om man vill. Pennorna, båda sorterna, är bra då de inte erkar torka ut läpparna. Båda funkar att måla hela munnen med och antingen använda som matt läppfärg eller med gloss ovanpå.

Läppglansen är favoriter! De smakar lite mint och känns kylande på läpparna. De finns i flera, fina transparenta färger och även genomskinligt. de kommer i tub med send tip. De är lättdoserade, klistriga i konsistensen och ger mycket glans länge. Riktigt bra!

Mindre bra är Tigis olika foundations. Varken den flytande, sticket eller moussen funkar särskilt bra. Men förpackningarna är snygga. Tyvärr blir resultatet lätt flammigt och tråkigt. De flytande har en gråton som inte är så attraktiv. De andra är ganska gula i tonen. även kompaktpudret är av dålig kvalitet. Löspudret och concealern har jag inte brytt mig om att testa än.


En mjuk sotning med Tigis skuggor från den palett jag visade överst i inlägget. Det är de matta bruna och svarta tillsammans med den i offwhite som highlighter.

Kommentarer


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela