Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Bronsbelagd

Publicerad 2007-04-15 17:21:46 i Eotd i guld, Sminkans EotD,

Fredagen gick i brons. Inspirationen kom från mina nya skor köpta på skopunkten, ni vet, köp tre betala för två... Hur som helst, de nya skorna ser ut så här:

Jag älskar dem! En trevlig kilklack i kork har de också. Promenadvänliga med andra ord. Bronsfärgen beslöt jag att ta upp i ögonskuggansom skulle gå i metallictoner. Jag plockade fram min palett från Tigi och mixade ihop några ögonskuggor i guld, koppar och beige. Ingen ögonpenna användes, men lite kajal på insidan av nedre fransraden fick ge ögat definition. Annars var det bara skuggorna och mascara. Massor av Everyday Minerals Soft Bronzer gav huden lite lyster i vårsolen utan att se spacklat ut, tvärtom, en mycket naturlig och fräsh färg, och läpparna fick en naturligt beigerosa ton med gloss över.

Kommentarer


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela