Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

China Glaze Blonde Bombshell

Publicerad 2012-09-05 18:11:00 i Naglar i guld, koppar, brons,

Jag föll ju för Lorelei's Tiara för en tid sedan och skaffade även Love Marilyn och gillade den. Det slutade med att jag även köpte Blonde Bombshell och Some Like it Haute från samma kollektion, Eye Candy. Här ser ni Blonde Bombshell. Och nej, den är inte i samma klass som Lorelei och Marilyn. 
Det är guldglitter i samma nyans men olika storlekar, och jag tror det blir fel redan där. Många sådana här glitter blir lite platta och hade tjänat på att det varit något annat med i dem. I och för sig så skymtade jag något orangeguldigt i vissa ljus men jag är osäker på om det verkligen var ett annat glitter eller bara ljuset som bröts på ett annat sätt. Det ni ser är tre lager och det är inga större problem att måla med eller få att torka. Det är bara trist. 
Okej, det är inget hemskt lack utan ett helt okej guldglitter. Jag vet inte, det fick inte hjärtat att slå hårdare så jag är besviken. De två andra jag provat från kollektionen har ju verkligen gjort mig glad så jag hade kanske onödigt höga förväntningar, vem vet.

Kommentarer

Postat av: Linda/Lackmonster
Publicerad 2012-09-05 20:44:55

Jag tycker väldigt mycket om den här sortens glitter, som går i olika storlekar och blir opakt med bara glitter liksom. Jag tycker det ser jättefint ut!

Svar: Ja, det är ett riktigt bra glitterlack på så sätt.
Sminkan

Postat av: Gelic' nail art
Publicerad 2012-09-05 20:53:35

Kanske skulle kännas bättre att ha det vid juletid, kanske layered över svart? Jag tyckte det inte va så tokigt, men äger inget så här guldigt glitter, men kanske har ett behov av det inser jag nu :)

Svar: jag kanske kan prova det över svart någon gång.
Sminkan

Postat av: Emma P
Publicerad 2012-09-05 21:18:30

Nja, jag är ju inte så förtjust i sånt här glitter, föredrar lite glesare så man kan göra en gradient...

Svar: Ja, men det kanske går. Ska prova någon gång...
Sminkan

Postat av: My nail polish online
Publicerad 2012-09-05 21:24:07

Jag tror också på att lägga det över något mörkt, det skulle bli otroligt snyggt!

Svar: Ja, jag ska prova någon gång.
Sminkan

Postat av: Helena
Publicerad 2012-09-05 21:36:02

Öh, nej det där var inte riktigt min stil. Det är glitter och guld, men bilderna är i alla fall fina :)

Svar: Tack! Jag var itne så nöjd med bilderna men bra om du tyckte det var okej.
Sminkan

Postat av: Pamsan
Publicerad 2012-09-06 09:49:44

Det ser ju väldigt fint ut på dina bilder. Jag har inte skaffat det här och vet inte om jag kommer att göra det. Jag litar på dig så jag hoppar nog över detta till att börja med.

Svar: Ja, hoppa!
Sminkan

Postat av: Chaosophia
Publicerad 2012-09-06 17:48:48

Hah! Aldrig förr har det här lacket lockat ens ett uns, men dina bilder på det är väldigt fina, så jag kan inte låta bli att kanske bli pyttesugen på det ändå.

Det hade ju inte skadat om det fanns något mer än bara guldglitter i det förstås, men det var en fin guldton i alla fall.

Svar: Ja, lacket är ju inte fult men det är inte i närheten av att vara så fint som Lorelei. :D
Sminkan

Postat av: Annie
Publicerad 2012-09-06 19:09:24

Den ser ju jättefin ut! Jag har inga från den kollektionen än, men det är visst min födelsedag snart och man får väl köpa presenter till sig själv har jag hört... :D

Svar: det får man!
Sminkan

Postat av: Chaosophia
Publicerad 2012-09-06 19:42:13

Hah! Aldrig förr har det här lacket lockat ens ett uns, men dina bilder på det är väldigt fina, så jag kan inte låta bli att kanske bli pyttesugen på det ändå.

Det hade ju inte skadat om det fanns något mer än bara guldglitter i det förstås, men det var en fin guldton i alla fall.

Svar: Jag tycker inte mina bilder är så bra. Kul om de uppfattas som fina.
Sminkan

Postat av: Chaosophia
Publicerad 2012-09-06 21:44:05

... varför blev det en dubbel kommentar där, med så pass långt mellan dem dessutom? Haha!

Svar: ingen aning. Det är blogg.se spöket kanske.
Sminkan


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela