Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Sinful Colors Serena&Chloe

Publicerad 2011-01-22 15:45:19 i Naglar i orange,


Serena&Chloe är ett jättevackert lack i orange med glitterpartiklar i guld. Dessvärre är det skirt som attans och bör inte bäras ensamt om man som jag är allergisk mot VNL.

Det är inte så roligt att måla med för det kräver alltså massor med lager. Här ser ni fyra, på vissa naglar fem, lager av lacket och man har då fortfarande en mycket tydlig VNL även om den inte syns så bra på bilderna. Istället för att bära det så här kommer jag nog i framtiden lägga den över andra, mer opaka orangefärgade lack för att få glittret. Glittret är nämligen väldigt snyggt!

Guldfärgade och orangefärgade glitterpartiklar alltså, och en mycket skir orange basfärg. Får mig att tänka på BB Coutures Horned Devil men Sinful Colors kostar ju bara några dollar så den är mycket mer prisvärd. De har i princiå samma egenskaper nämligen, skira eländen med snyggt glitter. ;D

Kommentarer

Postat av: sminkjante
Publicerad 2011-01-23 10:36:48

Färgen är kanonfin, jag blir glad av den. Tråkigt med lack som kräver många, många lager.

Postat av: Emma P
Publicerad 2011-01-23 11:35:57

Fint lack, men med tanke på vad de kostar borde de verkligen ha en bättre formula...

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-01-23 14:07:17

Sminkjante! Ja, jag blir så less efter tredje lagret...Emma! Det här kostar ju ingenting men BB couture. För 1.5 dollar kan man ju ta att det kräver några lager.

Postat av: Emma P
Publicerad 2011-01-23 14:13:43

Men nej jag är förvirrad. Kollade bara på flaskan och fick för mig att det var OPI by sephora. Läste faktiskt, men tydligen mkt slarvigt... 1,5 dollar är det helt okej med sämre formula, men trist ändå:)


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela