Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

BB Couture Horned Devil

Publicerad 2010-08-28 21:42:48 i Naglar i orange,


Mitt i alla höstkollektioner känner jag plötsligt att jag vill se sommarfärg. Kanske för att jag sitter och är lite uttråkad. Jag har fixat i köket, gjort piroger och pecan paj och Siri sover och Edit är på balkongen och spanar på grannarna. Jag har inget att göra. Okej, böcker att läsa har jag ju men jag är inte sugen. Alltså pepprar jag bloggen med ett gammalt inlägg med ett riktigt sommarlack. BB Couture Horned Devil är ett mörkorange lack med glitter i apelsingult. Ser fantastiskt ut i flaskan men är inte riktigt lika betagande på naglarna.

Det krävs fyra lager för att få full täckning, kanske fem om man ska vara säker på att slippa VNL. Glittret känns knottrigt och strävt och behöver flera lager överlack för att man ska få det glossigt, något som känns onödigt mycket på nageln efter alla lager lack.


Ni ser att det ändå har potential. De lite suddiga bilderna ger en bättre uppfattning om glittret. Det är väl inte så tokigt i teorin. Om man skulle grunda med ett opakt beige lack så kanske man kunde komma undan med två lager av detta och då kunna damma på med två lager överlack. Vad tror ni?

Kommentarer


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela