Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Color Club Wild at Heart

Publicerad 2010-06-23 22:17:06 i Naglar - holografiska lack,


NU, äntligen! Jag vet att Emma inte förstått varför jag hållit så länge på vackra Wild at Heart från Color Club, men jag har verkligen velat ha den första gången en dag med sol och tid att faktiskt njuta av den. Det är den dagen nu!


Efter flera månader har jag alltså lacket med stort L på mina naglar. Mörklila och holografiskt. Kan det bli bättre? Jag beställde min och Emmas samtidigt och hon har inte gjort annat än burit Wild at Heart under min långa väntan på den perfekta dagen. Jag visste alltså att lacket var enastående på alla sätt. Dessutom har hon nyligen visat upp lacket i en notd här på bloggen. Mina bilder tillför inte så mycket, det vet jag, men jag är bara tvungen att spamma som vanligt eftersom jag älskar det här lacket. Precis som Emma och alla andra som provat det. Mörklila, som sagt, och holografiskt. Inte en blåaktig lila utan en rödbaserad. Dessutom är det täckande, snabbtorkande och fantastiskt på alla sätt. Color Club gör några av de bästa lack jag testat och det här lacket går rakt in på topplistan och är helt jäkla fantastiskt underbart!

Jag tror ni förstår att det här är ett nagellack ni måste skaffa omedelbart om ni inte redan har det. Vem kan motstå det? Det är inte ens svårt att ta bort när man bestämmer sig för att lacka om. Jag avslutar med lite mer bilder och låter er kontemplera huruvida detta är det vackraste bland holografiska lack någonsin. Den frågan funderar jag själv på men jag har inte bestämt mig än. Det finns ju några övergrymma lack i hologenren som man inte kan bortse ifrån. En topplacering är det dock definitivt. :D

Kommentarer

Postat av: Emma P
Publicerad 2010-06-23 22:50:06

Så jävla vackert! Min stora favorit denna vår helt klart, så underbart! Vet inte om det är det vackraste holografiska, men det är helt klart på tre i topp. Dock tycker jag att det är en blåbaserad lila färg, medan holoskimret går i röda nyanser... Underbart snyggt hur som helst, och fantastiska lackegenskaper.

Postat av: kerstin
Publicerad 2010-06-23 23:10:18

Helt galet fint! Det ser verkligen ut att vara perfektion på flaska!

Postat av: Kajsa
Publicerad 2010-06-23 23:12:14

Detta slängde jag på igår för första gången, tjusigt värre!

Sen i morse slängde jag på ett lager Misa Candy girl, gav det hela en kallare ton och blev väldigt häftigt :)

Postat av: Åsa-Li
Publicerad 2010-06-23 23:29:44

Detta är ett toppen lack. Jag behöver bara ett lager för full täckning. det gör sig bäst soliga dagar. Jag gjorde misstaget att ha det en regning dag första gången jag bar det. Då var jag besviken på det. Men på kvällen under lampan såg jag hur snyggt det är. Åsa-Li

Postat av: Sanna
Publicerad 2010-06-23 23:34:24

Ja, du förstår varför det är på min topp 3 över lila favoriter nu va:P

underbart!

Postat av: Zizzie
Publicerad 2010-06-24 00:08:46

Oooooh aaaah, måste haaaa! ;)

Postat av: Marianne
Publicerad 2010-06-24 01:09:31

Drägelvarning här.. Finns det någon specifik site som säljer detta underverk säg? Tacksam för du/ni har någon info om detta? Låter som en försenad födelsedagspresent till någon ;) eller hur..

Postat av: Fru Choklad
Publicerad 2010-06-24 08:21:24

Ett riktigt snyggt lila lack. Jag gillar hur det gnistrar med lite blått och rosa och orange? Det ger färgen liv på nått sätt.

Postat av: Emma P
Publicerad 2010-06-24 09:55:51

Marianne: Du kan köpa det hos 8ty8beauty, länk här http://www.8ty8beauty.com/index.html eller på head2toe http://www.head2toebeauty.com/ . Vill du bara köpa ett lack kan det dock vara smartare att köpa det på ebay, då frakten blir lägre då. Jag brukar oftast handla mina lack från 8ty8, men ibland stänger de för internationella ordrar. Här hittade jag en auktion på lacket http://cgi.ebay.com/Color-Club-Nail-Polish-Wild-Heart-05A871-/400120567202?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5d290b55a2 . Jag har handlat från den säljaren ett flertal gånger och det har alltid fungerat bra. Är du sugen på att lägga en beställning hos H2T eller 8ty8 så rekommenderar jag att du slänger ett öga i Sminkans guide http://sminkan.blogg.se/2008/may/veckans-bloggtema-natshopping.html där kan du se priser och lite info...

Postat av: 3tjejer
Publicerad 2010-06-24 10:17:24

Hej!

Vi på 3tjejer väljer ut en ny skönhetsblogg varje dag. Vi har spanat in din blogg och tycker den är jättebra! Därför har vi valt ut din blogg till dagens bloggflirt. Spana in vår hemsida på http://3tjejer.se

MVH/ Redaktionen och 3tjejer

Postat av: liloo
Publicerad 2010-06-24 10:20:40

love it, especially the red glitter on it, it's just stunning :)

xoxo

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-06-24 10:30:55

Emma! Du kan ha rätt men jag tyckte första lagret såg lite rödaktigt ut. Jag satt inne så jag kan inte svära på det dock. får kolla bättre nästa gång.



Kerstin! himla snyggt alla fall!



Kajsa! Ja, jag tycker också det är himla vackert. Det jag gillar bäst är faktiskt att det inte känns blått på naglarna. Misa Candy Girl äger jag inte. Lät spännande!



Åsa-Li! Det är mycket därför jag har sparat på det i flera månader. Ville ha strålande sol när jag testade det!



Sanna! Japp! Jag förstår verkligen det!



zizzie! Ja, helt klart så måste du det. Det är ju lilaaaa! :D



Marianne! Du ick ett så uttömmande svar av Emma här ovan att jag bara kan instämma med vad hon sa. :D



Fru Choklad! Ja, det är det holografiska i det. Det blir lite olika färg på "regnbågar" beroende på basfärgen på lacket. WaH får en regnbåge i röda nyanser.



3tjejer! Tusen tack för det! Vad roligt!



Liloo! It is gorgeous! A favourite!



Postat av: Nailtastic
Publicerad 2010-06-24 12:17:34

Wild at Heart är underbar! Jag tycker Color Club är ett fantastiskt bra märke, de har ofta spännande kollektioner, även om vårens kollektioner bara varit okej.

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-06-24 17:55:44

Nailtastic! Så är det definitivt. Dessutom gör de kanske de bästa och mest jämna lacken vad gäller kvalitet och dessutom med perfekta penslar! :D


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela