Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

China Glaze Lemon Fizz

Publicerad 2010-08-04 13:32:16 i Naglar i gult,


Det här lacket valde jag att bära på årets första kräftskiva. Lemon Fizz. Förra året hade jag knallröda OPI Vodka&Caviar, i år blev det istället ljusgul pastell. Jag fick nog fler komplimanger för det här faktiskt, så det var ju lite roligt. Det är en väldigt klädsam nyans av gult så jag gillar det definitivt.

Lemon Fizz ffrån China Glaze Up and Away-kollektion är det alltså ni ser här. Det är oerhört likt Nubar Lemon Sorbet, så likt att man knappast behöver båda, men nu har jag det och det gör ingenting. Båda är nämligen utmärkta lack och fina att titta på. Två lager behövdes för att få ett helt jämnt och täckande resultat med Lemon Fizz. Det torkar fort med snabbtorkande överlack och precis som Nubarlacket så mörknar det lite med ålder, men inte så farligt. Där tycker jag det är mer markant med Nubar faktiskt.

Det är en trevlig färg som får mig att tänka på vaniljsås och citronmarängpaj. Den är aningens gröntonad så den funkar även mot min rosa hy. Som sagt, det enda minuset är väl att den är så otroligt lik det lack jag hade sen tidigare.


Det är lite lustigt att jag från ett gult lack för några år sedan har gått till att ha en egen kategori för gula nagellack och skaffar så många att jag helt plötsligt sitter med dupes. Väldigt underligt faktiskt, för jag trodde inte själv att gult skulle bli en färg jag gillar. Den här sköna vaniljiga nyansen är dock svår att motstå, eller vad säger ni? Har ni mycket gula lack och vilka gula nyanser är ni mest förtjusta i?

Kommentarer

Postat av: Sanna
Publicerad 2010-08-04 14:05:49

Det är verkligen en underbar gul nyans. YUM liksom!

Men...det lossnar efter bara några timmar på mig:(

som de andra pastellacken ur up & away.

Testat olika över och underlack, men problemet kvarstår. Däremot håller swing baby bra på mig:P

Postat av: Honi
Publicerad 2010-08-04 15:14:51

Superfin färg :) Jag har ett litet problem som du och Emma (Och vemsomhelst som läser detta) kanske kan hjälpa mig snabbt med. Jag sitter och ska hitta 6 lack på 8ty8 av China Glaze's sortiment. Tänkte bara höra om du och Emma har några favoriter jag kan titta närmare på för sortimentet är ju enormt och jag känner att jag går vilse :p Jag har hittat två hittils, ett holo lack och ett lilablått lack.

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-08-04 15:17:35

Sanna! Vad trist. Men du har ju Maybellines ljusgula också, och det är väl rätt likt?



Honi! Oj... Ja, jag har massor av favoriter men jag vet ju inte vad du gillar för färger. Jag köper i princip alla lack från 8ty8.

Postat av: Honi
Publicerad 2010-08-04 15:34:00

Sminkan: Lila och grönt brukar funka utmärkt för mig. :) Tycker bara det är svårt att se på bilderna och att googla alla nyanser jag ser tar ju hur länge som helst!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-08-04 16:42:11

Honi! Kasta ett öga i mina kategorier för gröna och lila lack då. Där hittar du ju en hel del. Svårt att tipsa.

Postat av: Honi
Publicerad 2010-08-04 16:44:47

Sminkan, gjorde det! Paper chasing och stella fastnade jag direkt för :) Så vackra lack!

Postat av: Pamsan
Publicerad 2010-08-04 18:26:50

Jag gillar gult i alla nyanser...nåja...nästan alla nyanser. Det finns ju gula lack som jag absolut inte kan bära. Det är ju en kul och annorlunda färg på naglarna. Jag ser sällan andra bära gula lack om vi bortser från bloggar dårå och jag får alltid kommentarer när jag har gula naglar. Vem bryr sig om rosa och röda naglar liksom? :)



Har varit lite sugen på Lemin Fizz men nu fick jag starka "vill ha"-begär.

Postat av: kerstin
Publicerad 2010-08-04 18:29:02

Jg har bara några enstaka gula lack, men just denna nyansen är jättefin!

Postat av: Nailtastic
Publicerad 2010-08-04 21:49:28

Det ser väldigt tjusigt och liksom "mjukt" ut på dig. Mitt Lemon Fizz ligger fortfarande otestat i lådan, fick en sån överdos efter att ha sett det på massor av bloggar i våras. Kanske är det dags att plocka fram det nu. :-)

Postat av: Anonym
Publicerad 2010-08-04 23:31:49

Honi! Två mycket bra val! Kolla på Let's Groove också, och kanske Coconut Kiss om du gillar lila. Dem gillar alla fall jag väldigt mycket!



Pamsan! Ja, har du inget i samma nyans så är den inte alls dum! Lemon Sorbet från Nubar är exakt lika bra och väldigt lik i färgen.



Kerstin! Ja, jag gillar den här nyansen!



Nailtastic! Ja, det vore kul att höra vad du tycker om det. Jag är väldigt svag för både färg och formula.

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-08-04 23:34:20

Och det är jag som är anonym. Blogg.se vill krångla.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela