Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

China Glaze Midnight Ride med pärlor

Publicerad 2008-11-08 22:47:45 i NailArt,


Midnight Ride har jag visat förut. Då var jag inte stormförtjust. Färgen är snygg men aningens mörk och inte direkt unik. Samma sak gäller fortfarande, men vem kan egentligen motstå ett vampy-lack? Unikt eller inte, det är en härlig, djup auergine med massa skimmer som inte alltid syns men när det kommer fram är det underbart!

När jag vaknade imorse visste jag direkt att det var Midnight ride jag skulle ha! Jag var så sugen på det och nu blev jag inte besviken. Kanske var det att jag igå lade ut gamla bilder på Yes.. I Can Can från OPI som triggade min längtan efter lila? Nu kan jag i alla fall inte sluta beundra mina händer. Glansen, djupet, lystern! Jag tycker dessutom att jag gjorde en riktigt snygg design med pärlorna och silverlinjen.

Bilderna här ovan är tagna i det bleka dagsljus som november bjuder på. En lite blåaktig ton i lacket, som ni kan se. Men i varmare ljus, inomhus, så kommer det purpurfärgade fram:

Wow! Eller hur? Så otroligt läckert! Midnight Ride, jag tar tillbaka varje ord jag fällt i negativ anda. I'm in love!

Dagsljus på första, elektriskt på andra, indirekt på tredje som är oskarp eftersom det är min högerhand. Ovan att hålla kameran med vänster. Ville dock visa att jag har två händer och att jag för en gång skull satsade på en symmetrisk grej, samma på båda ringfingernaglarna.

Återigen dagsljus. Ni se det blå komma fram,

Och här purpurtonerna under lysröret, trots det blå kaklet. Försök ignorera saltpaketet som skymtar. ;D
Är det inte ljuvligt så säg? Jag blir helt lycklig! Fina, fina Midnight Ride!
Vi avslutar med en till bild på högerhanden här inne i mitt arbetsrum. Indirekt ljus, persiennen är nedfälld och ljuset ommer från köksfönstret. Väldigt indirekt alltså. Här ser ni hur sart det blir, men faktum är att lite lila syns ändå. Ni ser också min senaste brutna nagel, långfingret (och faktiskt även tummen) på höger hand...

Kommentarer

Postat av: Emma P
Publicerad 2008-11-09 00:57:30

Jag hånade ju Midnight ride lite sist du hade det. Jag måste dock säga att jag har ändrat mig här. Midnight ride förvisades till mina tår eftersom det var så 2007:) Väl på tårna upptäckte jag dock att det var ett riktigt grymt lack! jag gillar lätt detta bättre än who are you wearing, mkt snyggare skiftningar...



Stackars din brutna nagel... jag drabbades av tillfällig galenskap i förra veckan och klippte naglarna, så nu är de knappast milslånga längre...

Postat av: Katee
Publicerad 2008-11-09 02:55:36

Awesome nail art Sminkan!!

Postat av: Sara
Publicerad 2008-11-09 08:39:18

Wow, kungligt snygg färg!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-11-09 15:07:12

Emma! Ja, den är inte så dum. Jag var ju också lite hård mot den då...



Katee! Thank you!!



Sara! Ja, den är fin!

Postat av: Purity
Publicerad 2008-11-10 16:14:14

Jättefint med pärlorna! Kul att det får lite olika nyans i olika ljus, både den blå och den lila "versionen" var fina!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-11-10 20:29:16

Purity! Ja, jag gillar det!

Postat av: Sofia (nibblah)
Publicerad 2008-11-12 13:39:15

Vid första anblick såg det verkligen inte mycket ut för världen, men för varje bild växte det mer och mer på mig! I slutändan ser det ut att vara ett alldeles urtjusigt lack! Jag vill ha :) Underbart med lack som ändrar karaktär i olika ljus, det är nog däför jag inte är så förtjust i cremelack, älskar att "vinkla" naglarna och se lacket få ett helt nytt djup!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela