Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Jelly Sandwich med Royal och Monaco Blue

Publicerad 2012-07-29 14:24:18 i NailArt,

Dagens naglar är jag så otroligt nöjd med! Jag har gjort en jelly sandwich, alltså lagt ett glitterlack mellan lager av jellylack för att skapa en känsla av nedsänkt glitter. Jag har provat en gång förut men då var jag inte alls speciellt nöjd. Den här gången lyckades jag dock!
Det började med att jag hackade mig i pekfingernageln när jag gjorde sallad i förrgår. Jag var tvungen att klippa ner naglarna och även utvärdera skadan på nageln som jag har fått. Jag tog alltså av det gula lacket jag visade i morse och eftersom jag kände mig ledsen efter att ha sett hacket som är mitt på nageln och nog kommer ge mig problem framöver så beslöt jag använda ett lack jag vet att jag älskar. Då kunde jag ha det några dagar. Så, det blev Revlon Top Speed Royal. Det är ett lack alla borde äga. Så galet vackert! Ni ska få se det på egna bilder någon dag framöver för jag bar det med glädje ensamt och orört igår. 
Innan jag gick och lade mig igår målade jag dock på två lager av Gina Tricotlacket Monaco Blue. Det kommer ni också få se någon dag framöver. Det var helt okej men inte så där så pulsen ökade. Jag var helt klart mer förtjust i Royal när det inte var glitter på det. Tanken slog rot. Vad skulle hända om jag målade på ett ytterligare lager Royal? En jelly sandwich skulle det ju bli och det är ju roligt att visa oavsett om det blir lyckat eller ej, tänkte jag. Dessutom får jag en anledning att göra om manikyren om jag hatar det. Jag hatar det inte. Det är jättevackert!
Receptet på den här mackan är alltså två lager Revlon Royal, två lager Gina Tricots Monaco Blue och så ytterligare ett lager Royal. Helt magiskt vackert! Det går inte att visa på bild hur fint det är. Det är som att jag på naglarna bär bitar av det glasklot jag matchar med på bilderna.Helt fantastiskt att titta på! Glittren ligger under ytan och liksom blinkar i djupet men de är ändå tydligt där. Detta är en av de snyggaste manikyrer jag haft i sommar. Jag hoppas jag kommer att göra om den också, och inte glömmer hur otroligt vackert det är med en sådan här macka. Värt det extra jobbet med flera lager av lacken. 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Martina - Colourize Me
Publicerad 2012-07-29 15:25:23

Åååh vad vackert! Jag måste göra en blå sandwich snart. Varit sugen på det forever!

Svar: Ja, det tycker jag du ska göra!
Sminkan

Postat av: kerstin
Publicerad 2012-07-29 15:27:33

Oj, oj, så snyggt! Jag börjar genast fundera på hur jag ska kunna få till ngt liknande :)

Svar: Ja, man måste ha ett bra blått jellylack alla fall.Det här är mitt bästa blå jelly.
Sminkan

Postat av: Annie
Publicerad 2012-07-29 15:55:38

Ojojoj vad vacker den ser ut! Blev himla sugen på att göra en liknande nu :)

Svar: Ja, den blev verkligen fin!
Sminkan

Postat av: Anna-Cee
Publicerad 2012-07-29 16:25:56

Oj vad fint. Kan inte sluta stirra ner bilderna!

Svar: Tack! Jag blev himla nöjd!
Sminkan

Postat av: mona
Publicerad 2012-07-29 16:57:43

Hej, gumman!! Vilka fina bilder du lagt ut på dina gosiga katter..de är verkligen fina och som jag skrivit förr: Ojojoj, vad de har det bra hos dig...Du godhjärtade Sminkan!! Nu till en fråga vad gäller nagellack och vart vänder jag mig då om inte till min söta lack-guru??
Du skriver ofta om underkläder. Vilka lack rekommenderar du till detta? Tror jag såg Zoya´s Minka, Shay och Pandora blivit väl mottagna i det Sminkska hemmet för just denna funktion... Och när det gäller under neonlack är det väl vitt som gäller? Vilket vita är bäst för detta? Är det ytterligare undies jag behöver, eller räcker det med ett nude och ett vitt?? Kramar från mig

Svar: Jag använder inte vitt under neoner även om jag vet att de flesta gör så för att få färgen intensivare. Jag har så klart provat, även i år, men vitt som bas är inte min grej då jag hittills inte hittat ett vitt som täcker bra med ett lager. Jag föredrar ett hudfärgat underklädeslack alltså och mina favoriter är Zoya Minka, Shay och Pandora samt OPI:s nya Don't Pretzel My Buttons och My Very First Knockwurst. Alla de lacken kan fås täckande med ett lager utan att det blir alltför tjockt och de torkar snabbt.
Sminkan

Postat av: mona
Publicerad 2012-07-29 17:00:11

Glömde ju fråga var du köper dina Zoya för att komma billigast undan..??

Svar: Tur att du hade lagt till detta för annars hade mitt svar huggits av. Blogg.se har ordgräns numer...
Jag köper mina Zoya på eBay numer. Förr köpte jag från Beverly Beaute men jag tror de försvann därifrån. Det är ett tag sedan jag köpte Zoya för jag har inte fallit så hårt för deras senaste kollektioner så jag är inte helt uppdaterad just nu vad gäller priser och så.
Sminkan

Postat av: roxcat
Publicerad 2012-07-29 17:16:53

Hjälp så vackert det blev!

Svar: Tack! Jag är fortfarande så himla nöjd att det känns svårt att tänka på att ta bort det. :D
Sminkan

Postat av: Linda
Publicerad 2012-07-29 17:39:34

Ser såå fint ut :) jag borde testa göra en macka jag med måste bara fundera ut vilka lack jag ska använda

Svar: Ja, resultatet är klart avhängigt av vad man meckar ihop. Jag är jättenöjd med det här men det är min första bra macka. Den förra var rätt ful.
Sminkan

Postat av: Gelic' nail art
Publicerad 2012-07-29 18:00:11

ÅÅÅÅHH! Vilken kärlek! Älskar blått och har avundsjukt sett andras jelly sandwiches, men denna var ju verkligen 100% kanon! Jag vill också göra men äger inga bra jellylack för ändamålet. Dax att inhandla nå sånt känner jag! :O

Svar: NYX Ink Heart är ett bra och billigt och lättillgängligt blått jelly. Som tips alltså. Fast den här är snäppet bättre på alla sätt. :D
Sminkan

Postat av: Lacklycka
Publicerad 2012-07-29 18:17:03

Ser underbart ut!! Jellymackor är oslagbara ibland, speciellt när de blir så klockrena kombinationer :)

Svar: Just den här blev alla fall väldigt bra, enligt mig. Jag är inte alltid så imponerad av alla mackor.
Sminkan

Postat av: Zizzie
Publicerad 2012-07-29 18:40:40

Gud vad läckert! :)

Svar: Tack!
Sminkan

Postat av: Vikab
Publicerad 2012-07-29 19:02:41

Enastående! Jag har inte riktigt kommit ur min blå period än och det här var ju hur tjusigt som helst.

Svar: Ja, blått är så fint på naglarna!
Sminkan

Postat av: mona
Publicerad 2012-07-29 19:24:33

1000 tack!!!Kramar

Svar: Ingen orsak. Bara roligt att vara till hjälp. Kramar tillbaka!
Sminkan

Postat av: Nailtastic
Publicerad 2012-07-29 19:31:51

Gudomligt vackert! Måste nästan skaffa båda lacken för att kunna återskapa detta. En perfekt jellysandwich!

Svar: Ja, jag är förvånad att jag lyckades så bra. Jag har beundrat så många blå mackor men att jag själv skulle pricka rätt med lacken på första försöket var oväntat.
Sminkan

Postat av: Emma P
Publicerad 2012-07-29 19:38:52

Det här blev verkligen fantastiskt tjusigt!!!

Svar: Ja, en bra anledning att köpa Monaco Blue faktiskt!
Sminkan

Postat av: My nail polish online
Publicerad 2012-07-29 21:03:13

Väldigt väldigt vackert! Perfekt kombination, det kunde inte ha blivit bättre :)

Svar: Jag är så nöjd! Jag funderar på om jag ska ta bort det eller låta det vara en dag till. :D
Sminkan

Postat av: Rebecka
Publicerad 2012-07-29 22:02:31

Oh så fint! Revlon top speed royal har jag haft på önskelistan ett bra tag nu, men tror bestämt jag får gå inom gina tricot och köpa Monaco blue också :)

Svar: Ja, det blev en bra kombination med dem. Jag skulle dock rekommendera att köpa Royal tusen gånger mer eftersom den är perfekt på alla sätt! Jag älskar det lacket!
Sminkan

Postat av: Chaosophia
Publicerad 2012-07-29 23:22:29

Royal är ett jäkla härligt lack, men fan jag misslyckas med att få ens okej foton på det.. Jag tror jag måste köpa det där glitterlacket och kopiera hela manikyren, för det var dödsläckert! Jag förstår verkligen att du älskar det så mycket!

Idag har jag förresten gjort min första gradient, inspirerad av dig! Egentligen ville jag använda mig av liknande färger som du hade, men det blev något helt annat istället. Japp, du kan kalla mig copycat!

Svar: Jag kan inte heller fota Royal. Den är så glossig och har så djup färg men på bild blir den bara knallblå och platt. Synd för det är ett lack jag verkligen älskar. Ser fram emot din gradient och jag var ju knappast först så jag är också en copycat. ;D
Sminkan

Postat av: Chaosophia
Publicerad 2012-07-29 23:24:24

Och vad tråkigt med köksolyckan förresten. :/ Kändes så typiskt att jag komplimenterade dina naglar i ett tidigare inlägg idag, men du ska veta att jag tycker att de är superfina i den här kortare modellen också!

Svar: Äsch, jag försökte svara alldeles nyss men nu fuckar blogg.se upp igen...
Jag hoppas ju att naglarna växer ut snabbt, mitt mål är ju att ha långa naglar som du men det går ju sådär. Men jag är rätt nöjd ändå. Jag tycker jag haft tur med grundformen.
Sminkan

Postat av: Veronica
Publicerad 2012-07-30 00:08:22

Supersnyggt! Den kombinationen gillar jag verkligen! Tror jag har för få jellylack.....

Svar: Jag har inte så många jag heller. Royal är ett måste om man gillar blått.
Sminkan

Postat av: gabbacoolio
Publicerad 2012-07-30 00:26:32

Här har en annan (dvs) jag gått omkring och funderat på att göra exakt denna kombination. Med dessa bilder och vetskapen om hur magiskt vacker Royal är i verkligheten finner jag nu ingen anledning att låta bli att testa.

Svar: Det kommer bli så snyggt så du anar inte. Bilderna kan inte förmedla exakt hur snyggt! Gör det genast! Du kommer inte ångra dig!
Sminkan

Postat av: Makeupoholic
Publicerad 2012-08-01 04:10:53

Åh, det var verkligen galet snyggt!!

Svar: Visst blev det fint!
Sminkan

Postat av: Helena
Publicerad 2012-08-05 13:34:19

En av de snyggaste mackorna jag sett!

Svar: Tack!
Sminkan


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela