Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Silarial

Publicerad 2012-04-06 15:00:00 i Emmas NOTD i glitter och holo,

Långfredag idag, underbart att vara ledig! Inte att förglömma så är det även holofredag. Jag brukar förbereda mina holofredagsnaglar på helgen som regel, dels så har man möjlighet att fota ute i dagsljus och så kan jag passa på att flasha på med att gröna och blåa lack som jag tycker är lite väl vågade för jobbet. Det här lacket bar jag i helgen och trots att vädret över lag var rätt sopigt så benådades jag faktiskt med tillräckligt mycket sol för att få utomhusbilder på mina naglar.
Dagens holofredaglack är en av mina egna frankenskapelser, alltså en av mina så kallade Holo Black-lack. Turen har nu kommit till Silarial, en av de karaktärer jag tycker sämst om i böckerna, jag skulle nog våga säga att mina känslor för henne gränsar till hat, men lacket tycker jag är alldeles förtjusande, vilket Silarial i och för sig kan framstå som vid första anblicken i boken också. Silarial är drottning över det saliga hovet, eller det signade hovet som det också kallas. Jag tror att de refererar till henne som the Bright Lady och hon är även Roibens älskarinna. Eller ja, hon var Roibens älskarinna innan hon bytte bort honom mot Nephmael för att vinna fördel gentemot det osaliga hovet. Silarial är en jävel på att konspirera och manipulera och jag är lite allergisk mot henne, för att inte säga mycket. Hon är syster med Nicnevin, drottningen av det osaliga hovet och jag skulle vilja säga att de har mycker mer gemensamt än vad Silarial vill skylta med offentligt, hon vill gärna framstå som vacker och vän men egentligen är hon en satmara från helvetet.
Att hon är vacker är det nog ingen som kan säga emot dock och som en riktig fe- eller alvdoittning så väljer hon att klä sig i grönt, så som sig bör alltså. Att välja färg på Silarials nagellack var alltså inte svårt, jag gestaltar hennes karaktär med ett mellangrönt holo som är ganska lik Nubar Reclaim men lite mörkre och med större holopartiklar. Holoeffekten är ganska stark, en sexa på holometern om vi mäter på en skala 1-10 skulle jag nog säga. Jag är väldigt nöjd med det här lacket, ett av mina finaste egenmixade skulle jag säga. Det består av en mix av klarlack, Barielle Date Night och Make Up Store Siw. Det täcker med två lager och formulan är rätt outstanding, egenmixade hololack blir gärna det eftersom de består av så mycket klarlack som gör dem jämna och glansiga, nästan lite porlinsformula.

Kommentarer

Postat av: Sanna
Publicerad 2012-04-06 15:46:26

grymt snyggt!

Postat av: Helena
Publicerad 2012-04-06 17:05:15

Tycker du har lyckats suveränt bra med det här lacket :)

Postat av: kerstin
Publicerad 2012-04-06 17:47:04

Fantastiskt fint med så knalligt grön holo!

Postat av: Emma P
Publicerad 2012-04-06 18:01:28

sanna: Tack:)



Helena: Åh tack, jag är nöjd!



kerstin: Tack, visst är det!:)

Postat av: Annie
Publicerad 2012-04-06 19:28:28

Underbar färg! Fantastiskt tjusig!

Postat av: roxcat
Publicerad 2012-04-06 20:56:26

Så underbart vackert!

Postat av: My nail polish online
Publicerad 2012-04-06 21:41:47

Väldigt snygg skapelse, måste jag säga :)

Postat av: Nailtastic
Publicerad 2012-04-07 00:18:32

Galet fint! Basfärgen ser ut att vara ganska lik Reclaim?

Postat av: sminkan
Publicerad 2012-04-07 07:58:29

Jag älskar den här färgen! Du har verkligen gjort ett strålande jobb! Jag skulle vilja se den sida vid sida med Reclaim för att se hur mycket mörkare och du har fått mig att vilja göra en likadan, typ. Oerhört läcker!

Postat av: Cactus
Publicerad 2012-04-07 10:18:46

Å så snyggt!

Postat av: Emma P
Publicerad 2012-04-07 10:23:28

Annie: tack så mkt:)



roxcat: Tack tack:)



MNPO: Tack så mkt, kul att du gillar, det gör jag med:)



Nailtastic: Den är absolut lik Reclaim, fast något mörkare och knalligare i färgen.



Sminkan: Jag med! Tja, om jag kommerpå besök kan jag ta med mig den, vi kan måla en jämförelsesticka. Misstänker att jag är för lat för en jämförelse på mina verkliga naglar...



Cactus: Tack så mkt:)


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela