Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Zoya Drew

Publicerad 2011-01-03 20:57:00 i Naglar i rosa,


Mer Zoya och mer ur arkivet. Det här är från högsommaren, juli, förra året. Kan ju vara läge att få ut det nu innan det blir ännu mer inaktuellt. ;D
Zoya Drew är ett ganska fint rosa lack. Det är mörkt rosa med en lila ton. Massor av skimmer, bland annat guldskimmer. Det gillar vi!

Zoya Drew kom med kollektionen Truth hösten 2009. Det var en helt fantastisk kollektion med massor av vackra lack. Drew lyckades inte fånga min uppmärksamhet i flaskan tyvärr, då dess systrar gnistrade i mer spännande färger. När jag väl lackar med den är den dock helt okej. En rosa som är tllräckligt djup i tonen för min smak. Den är ändå en vuxen färg. Inte så sprallig och ungdomlig, mer en färg för oss medelålders tanter. Nu är jag ju en medelålders tant så det är ju kanske passande med ett lite "äldre" lack, men det blir väldigt mycket dam av det här och helt ärligt, jag är ingen prydlig typ i dräkt.

Skimret gör lacket vackert i solskenet. Guldet står fint mot den kalla, lilabaserade basen. Jag tycker det passar min hudton och mina naglar. Det ger ett välvårdat intryck till och med när man slarvmålar som jag gjort här. Sympatiskt! Om det bara skulle vara lite mer originellt... Det är så mainstream, så vanligt...

Det är lättlackat och täcker väl. Här ser ni två tunna lager. Torktiden är lite längre, som alltid med Zoya, men kan inte ses som oskäligt lång. Jag är positivt överraskad av Drew men inte så förtjust att jag kommer använda det ofta.

Utomhus

Inomhus

Kommentarer

Postat av: Sanna
Publicerad 2011-01-04 10:08:59

vilket fint "glow"

Postat av: sminkjante
Publicerad 2011-01-04 13:04:52

Jag gillar Drew, lite så där lagom. Ibland är lagom också fint.

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-01-04 22:16:28

Sanna! Det är rätt fint faktiskt!



Sminkjante! Ja, ett lite lagom lack är det på alla vis. Aningens medelålders men det är ju inget fel ;D

Postat av: Emma P
Publicerad 2011-01-05 22:48:56

vackert, mkt fint skimmer...


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela