Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Sinful Colors California

Publicerad 2011-01-28 16:49:00 i Naglar i rosa,


Bildspam i koncentrerad form kommer här. Det är California som gjort sig förtjänt av detta med sitt vackra microglitter, eller vad det nu kan kallas.



California är ett rosa med lilaton, superskirt lack som innehåller mängder med glitterpartiklar i silver, rosa och ljusblått. Mamma var först med att prova det här och det krävde fyra-fem lager för att bli täckande så jag körde en bas av Demure Vixen från Essie och så två lager över den. Jag hade dessvärre glömt att Demure Vixen kräver tre-fyra lager för att bli täckande så i slutändan gjorde det detsamma om jag hade kört med bara California eller ej... Det blev alltså segtorkat men jag gillar skimret väldigt mycket. Man kan ju ha den som en dag-två-uppiffare om inte annat. Och jag undrar om den inte kunde vara snygg på svart...

Kommentarer

Postat av: Perny
Publicerad 2011-01-28 19:34:16

Wow, coolt. Jag sminkade mig mycket och på nya häftiga sätt i mina tonår men på grund av känslig hy har jag fått avstå från det nu för tiden. Jag saknar det verkligen, det var så roligt!



Riktigt häftigt med strass

Postat av: Marika, Totoro & Dollie
Publicerad 2011-01-29 10:50:15

Coolt! Brukar inte digga ljusa skimmerlack men det där var fint ^-^

Postat av: Emma P
Publicerad 2011-01-29 11:37:35

Inte så tokigt, snyggt skimmer...

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-01-29 16:37:24

Perny! Tack!



Marika! Jag tycker också det!



Emma! Ja, visst är det fint!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela