Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Nubar Santeen

Publicerad 2011-01-05 16:52:00 i Naglar i rött,


Nubar Santeen är det mörkaste röda i Nubar Silks-kollektionen. Det är ett krämlack som gränsar mot jelly och kräver tre lager för att bli jämnt. Det finns en risk för flammighet om man inte är försiktig då lackets färg djupnar beroende på hur tjockt det är.

Färgen är en mörk röd som är relativt neutral, kanske kan vi kalla den blodröd? Jag gillar verkligen nyansen och tycker den borde finnas i de flesta samlingar då den är både vampig och retro och klassisk på samma gång! Egenskaperna är inte de bästa för kollektionen men det är fasen så mycket bättre än t.ex de krämlack jag provat från hypade RBL. Torktiden och penseln är utmärkta, det jag kan klaga på är att det krävs tre lager och att det kan bli flammigt om man inte är noga med att alla naglar ska få lika mycket färg. Annars är det perfekt!

Kommentarer


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela