Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Nubar Moire

Publicerad 2011-01-02 14:22:00 i Naglar i brunt,greige,beige,


Det här, mina vänner, är inte dagens lack. Jag har fortfarande mörkblått på naglarna, men nu när nyårshelgen är överstökad kan man kanske återgå till mer "normala" inlägg efter alla sammanfattningar av det gångna bloggåret och nyårssminkningar. Innan nyår swatchade jag igenom alla lacken ur kollektionen Finest Silks. Nubar Moire ser inte mycket ut för världen när man ser det i flaskan. En beigebrunrosa historia, ganska trist skulle man kunna tro. På nageln blir den helt annorlunda. En ganska snygg färg, aningens mer rosatonad beige än vad jag trodde och en färg som inte alls ser så varm ut som man kan tro. Diskret, ja, men inte alls så tråkigt som jag föreställde mig. Jag är positivt överraskad!

Två tunna lager ger full täckning och lacket är smidigt och ljuvligt att lacka med. Nubar är verkligen outstanding på krämlack! Det här är en sann glädje att måla med. Glansen är dessutom bra även utan överlack och torktiden bra. Mycket imponerande formula! Inte allas kopp te vad gäller färgen, det inser jag, men som sagt, mycket snyggare på nageln än vad jag skulle ha trott.

Kommentarer

Postat av: Wolfie
Publicerad 2011-01-02 14:56:58

Köper du dina Nubar här i Sverige eller på nått mer överkomligt ställe? Testade med Amazon.com (inte UK) där dom hade för 7$ st, men de försäljarna skeppade inte till Sverige :-(

Gogd Fortsättning!!

Postat av: Maja
Publicerad 2011-01-02 15:00:43

Nja, inte direkt ett lack som tilltalar mig fast det är ändå betydligt snyggare än jag trodde.

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-01-02 15:14:12

Wolfie! Beverly Beaute har Nubar men jag handlar oftast från Nail Shop i Sverige. Även Nails Body Beauty har Nubar i Sverige men med bättre fraktvillkor men de tar in nya kollektioner senare än Nail Shop. Ebay kan också vara ett bra och prisvärt, och snabbt, alternativ om man är sugen på Nubar. Nail de Royal säljer också Nubar och det var där jag började handla deras lack för de var billigast då men sen ändrades fraktpriserna och jag överrgav dem. Vet inte hur det är nu.



Maja! betydligt snyggare än man skulle ha trott, eller hur!

Postat av: Nailtastic
Publicerad 2011-01-02 19:47:45

Jag håller med om att det inte ser så illa ut som jag hade förväntat mig, men det är inget lack jag kommer skaffa.

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-01-02 22:45:38

Nailtastic! Det är så mycket finare än det ser ut i flaskan men jag förstår att det kankse inte kvalar in i din samling.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela