Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Nubar Charmeuse

Publicerad 2011-01-03 15:56:00 i Naglar i rosa,


Nubars kollektion Finest Silks har flera nagellack som får mig att tänka på exklusiva underkläder. Det här med. En oerhört feminin gammelrosa. Dämpad, mjuk, romantisk... Dessutom är det ett lack som har de mest perfekta egenskaper man kan tänka sig. Perfektion på flaska om man tänker på lackegenskaper. Lätt att måla med, fin glans, bra torktid och täcker med två lager. Finns det något att anmärka på? Nej, faktiskt inte. Jag tycker till och med om färgen, trots att den är rosa. Det är en så behaglig nyans. Inte något som slår en i ögonen, men en färg som ger ögonen vila.

Det här är en färg som får mig att tänka på empireklänningar och halmhattar, korgar med nyskördade blommor ur prunkande trädgårdar och eftermiddagste i skuggan av vackra lövträd som ger en svalkande skugga en het sommardag. Lite Jane Austen kanske?

Kommentarer

Postat av: Vikab
Publicerad 2011-01-03 18:12:30

Aha men det var precis en sån nyans jag rotat efter i mina gömmor men inte lyckats hitta. Trodde Sephora by OPI "Set the mood" var rätt först men den var för brun. Denna åker upp på beställningslistan...

Postat av: Nailtastic
Publicerad 2011-01-03 19:08:20

Den här var faktiskt fin. En väldigt mjuk rosa, tror inte jag har något liknande sen tidigare. Kan vara värd att skaffa med andra ord. :-)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-01-03 20:13:23

Vikab! Det är en väldigt mild och fin rosa! Väl värd att äga.



Nailtastic! Ja, den är inte alls dum!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela