Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Zoya Tanzy

Publicerad 2011-04-23 21:17:00 i Naglar i guld, koppar, brons,


När jag tittade på kartongen med Sunshine-lacken trodde jag nog att Apple skulle bli favoriten, följd av de båda röda och kanske Faye. Jag började med Reva, den mörkare röda, och jag blev kär. Sen provade jag Faye och den var också underbar. Så beslöt jag swatcha resten av lacken och då var Tanzy först ut. Trodde minst på den. Kopparguldig. Orange. Ptja... Men döm om min förvåning när den kom på naglarna och visade sig vara en glitterfest av sällan skådat slag!


Okej, den skär sig mot min hud men det gör inget. Den är ändå vacker. Min nummer tre på favoritlistan från de sex Sunshinelacken. Reva, Faye och så den här. Samma ordning som jag testade dem. Det fortsätter faktiskt så nästan hela vägen och den jag trodde skulle bli favoriten, Apple, är inte den jag mest får andnöd och lyckorysningar av. Den är ju såklart fin den med men inte så fin som förra årets Ivanka. Kimmy är den jag är minst förtjust i för den är minst glittrig.


Tanzy dansar fram på naglarna som en liten solgudinna. Gnistrar varmt och  överdådigt, flirtig men inte flickig utan mer moget kvinnlig. Mer juli än juni. Tre lager täcker väl och den torkar normalsnabbt med ett lager Poshé. Ett fantastiskt lack!

Kommentarer

Postat av: Maja
Publicerad 2011-04-23 21:38:07

Åh så vackert! Trots att jag gillar orange så trodde jag inte att jag skulle gilla Tanzy, men den är verkligen jättesnygg!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-04-23 22:08:49

Maja! Den är verkligen oerhört fin! Jag trodde inte heller på den när jag såg flaskan men väl på nageln... Man svimmar nästan!

Postat av: Marie-Louise Winroth
Publicerad 2011-04-23 23:11:32

Vilken snygg färg!!! Den vill jag HA!

Postat av: Zizzie
Publicerad 2011-04-24 11:03:36

Tjusigt!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-04-24 21:25:22

Marie-Louise! Det tycker jag du ska också!Zizzie! Den är verkligen det!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela