Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

BYS Mint Ice

Publicerad 2011-04-09 09:56:00 i Naglar i grönt,


Och eftersom jag precis nyss visade ett höstlack som legat bortglömt i arkivet länge så måste jag ju toppa med ett vårlack. BYS Mint Ice. Mintgrön med blåton. Ganska snyggt men som många lack i den här finishen så blir det penseldragsmärken.


Två lager lack. Det är lite åt det tjocka hållet men fungerar bra att måla med förutom penseldragsmärkena då. Det torkar rätt normalt och har inga speciella för- eller nackdelar. Ett helt normalt lack. Ganska trevligt lack, som sagt. Och billigt. 39 kronor på www.sminkshop.se tror jag det kostade.


Klassiskt bildspam fast jag har inte så mycket mer att säga om lacket. Vad tycker ni? Är det okej trots penseldragen? Man kan ju dra rakare än jag gjorde så klart, men ni vet hur slarvig jag är när jag gör mina manikyrer. Jag gillar den aquablå flashen som finns i lacket, det blir lite intressantare av det. Det är ju inte superunikt men jag är inte säker på att jag har någon riktig dupe till det heller.

Kommentarer

Postat av: Emma P
Publicerad 2011-04-09 10:29:05

Ett mintlack helt i min smak, alltså skimrigt:)

Postat av: Cactus
Publicerad 2011-04-09 15:30:00

Väldigt fint! Du har lyckats bättre än jag iaf! Jag har ett gäng BYS från sminkshop.se och tycker inte de är värda sina ynka 39 kronor ens. Hopplös formula som kräver femtioelva lager innan det blir opakt. Men detta verkar riktigt lyckat!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-04-09 16:02:13

Emma! Haha, du och ditt skimmer. ;D



Cactus! Ja, en del är knepiga att måla med.

Postat av: Carro Naglar
Publicerad 2011-04-10 19:21:24

Tycker absolut inte att penseldragen gör någonting, snyggt lack ändå ;)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-04-10 21:01:18

carro! Det är helt okej alla fall. Fin färg.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela