Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Nubar Dewdrop

Publicerad 2011-04-27 07:52:00 i Naglar - glitter för layering,


I Spring Garden-kollektionen finns ett layering glitter som man kan toppa de andra lacken med om man vill förändra och ge dem en annan finish. Det heter Dewdrop och är alldeles ljuvligt!

Det blir bildspam, så klart, både för att visa lite av hur Dewdrop ser ut i olika ljus men även för att jag har bilder på dewdrop över både Blue Hydrangea och Yellow Primrose.


Här ovan är det i solsken på raden med Blue Hydrangena och i indirekt ljus inomhus ovanpå Yellow Primrose. Nedan ser ni även Blue Hydrangea i indirekt ljus. Dewdrop blir inte tokglittrigt utan ganska diskret men ändå inte så diskret att det inte syns Kan man säga lagom glittrigt? Jag har ett lager över mina befintliga manikyrer, fler lager ger ju självklart mer glitter. Det är aningens tjockt att måla med men flyter ut snyggt på nageln. Torktiden är helt okej med Nubar Diamont som överlack men man behöver minst två lager överlack för en helt slät yta. Jag har bara ett lager överlack ovanpå det blå här men två över det gula.

I skugga blir glittret faktiskt vackrare. Det ger verkligen en dagglik effekt och man ser alla färgerna i glittret på ett tydligare sätt. Dewdrop innehåller glitter i silver, ljuslila, ljusblått, mintgrönt, rosa itvå nyanser och blekt guldgult om mina ögon inte bedrar mig. Färgerna är lätt iridiscerande och väldigt välmatchade till kollektionen. Faktum är att varje lack har sin färg på glitter, möjligen med undantag av Earthen.
 
Jag avslutar med ett par sista bilder på hur det ser ut med bara det svaga kvällsljuset från fönstret för att lysa upp det. Visst är det fint! Kan tillägga att det inte ens var särskilt hemskt att ta bort. Det var ungefär i klass med ett glassflecklack vilket förvånade mig. Jag var inställd på att det skulle gå många tussar med remover och mycket tid. Mer regn än dagg på min bild men vad sjutton, det är alla fall en vårblomma. Här kommer daggen på en annan bild:

Kommentarer

Postat av: Kajalpennan
Publicerad 2011-04-27 08:19:54

Jättefint! Hur är det jämfört med Fairy dust? "Behöver" man båda? s Älskar inte den här kollektionen. Gillade inte förra kollektionen heller, sidenkollektionen. Tycker det är dags för Nubar att göra en kollektion jag faller för. En Venetian glas och Going green! Och när blir det en Going blue och en Going purple Nubar?

Postat av: Aila
Publicerad 2011-04-27 08:32:21

Fint, undrar dock samma sak som Kajalpennan - behöver man Dewdrop om man har Fairy dust, de är ju nääästan lika;)!?

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-04-27 08:50:34

Kajalen! de är inte så lika enligt mig. Fairy Dust är ju prismatiskt, det är inte det här. FD har mindre glitterpartiklar och glittrar "mer" medan det här verkligen ger en mer pastellig känsla. Jag vill ha båda!Going Purple finns redan men heter Cleopatra. Nubar gör ju oftast färgmatchade kollektioner (röd, grå, korall, brun, lila, grön...) men blått har de nog inte gjort än. :DAila! Inte lika alls. :D

Postat av: kerstin
Publicerad 2011-04-27 08:58:18

Fint! Härliga blombilder också!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-04-27 10:30:42

Kerstin! Visst är lacket ljuvligt!

Postat av: Kajalpennan
Publicerad 2011-04-27 10:56:29

Jag gillade inte Cleopatra. Vet inte varför men tyckte nog inte att lacken var tillräckligt speciella. Sen var jag inte lika galen när de släppte den... Han du hela Cleo?

Postat av: Aila
Publicerad 2011-04-27 11:57:28

Nåja, om de inte är lika får nog Dewdrop snäll vänta för det finns andra, mer intressanta lack på min önskelista;)).

Mina lack från 8ty8 och H2T kom igår, nu ska jag beundra de lite;)))!

Postat av: Lina
Publicerad 2011-04-27 12:06:43

Otroligt fint! Hur är lacket om jämför med Nubar Tiara, behöver man båda?

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-04-27 12:58:19

Kajalen! Har inte hela Cleo. Vissa av lacken i den är ljuvliga men jag är inte så galen i lila som i andra färger. Vissa nyanser av lila är underbara men det är många som inte passar mig.Aila! Åh, vad härligt! Jag vill ha mina lack från 8ty8...Lina! Jag har inte Tiara. Kan alltså inte jämföra.

Postat av: Cactus
Publicerad 2011-04-27 13:41:47

Hmm, jag älskar pasteller men pastell med glitter blir lite för mycket till och med för mig. Jag får My Little Pony vibbar. Över andra färger kan jag dock tänka mig att det blir väldigt fint! Svart eller grått kanske...

Postat av: Maja
Publicerad 2011-04-27 17:17:18

Väldigt fint och glittrigt!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-04-27 17:35:38

Cactus! Tycker du? Jag älskade Dewdrop över Yellow Primrose!Maja! Ja, den är ljuvlig!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela