Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Mavala Paradise Blue

Publicerad 2010-06-15 05:45:50 i Naglar i blått,


Jag äger nog inte ett enda annat Mavala-lack så detta är min premiär med deras produkter. Eller okej, jag har provat deras nagelstärkare Scientifique och har haft en flaska Agena en gång men annars är jag Mavala-oskuld.

Blue Paradise såg dock så helt underbart ut att jag genast högg det och bar hem det. Och färgen är underbar. Jag älskar färgen. Jag älskar att den täcker med ett lager också. Det är två stora plus på listan. Det finns ett gigantiskt minus dock. Det blir penseldragsmärken.

Jag har med vilje dragit snett med penseln på en nagel så ni kan se precis hur vansinnigt randigt det blir. Ni får klicka upp den bilden som miniatyr dock för jag vill hellre se på färgen. Färgen som är så vacker! Om man klarar av lite ränder och ser till att verkligen dra raka drag med penseln kanske det kan funka men är man känslig för ränder så är det nog inte att rekomendera. Jag ska ge den en chans till en annan dag tror jag.

Kommentarer

Postat av: Nailtastic
Publicerad 2010-06-15 07:21:53

Väldigt fin färg, men jag irriterar mig också när det blir randigt när man lackar. Då brukar det lacket bli liggande.

Postat av: kerstin
Publicerad 2010-06-15 08:21:37

Färgen är verkligen fantastiskt snygg! Konsistnensproblemet är precis som med mitt Mavala Tangerine. Jag funderar på att spä lacket lite, och sen ge det en chans till. Om det funkar tänker jag lägga rabarber på Blue Paradise också!

Postat av: Emma P
Publicerad 2010-06-15 11:34:41

Oj vilka penseldrag! Färgen var fin annars, så det var ju synd... Jag brukar tycka att mavalas lack är lite trista att måla med även om de inte är såhär. Penseln är inte så bra och det kan säkert också orsaka en del av ränderna...

Postat av: makeupoholic
Publicerad 2010-06-15 13:11:25

Detta står fortfarande otestat hemma hos mig, men nu blev jag sugen för det var en fantastiskt snygg blå färg! Tror du att det kan bli bättre med penseldragen om man tar ett andra lager?

Postat av: Basteth
Publicerad 2010-06-15 22:02:19

Tänkte också samma som makeupoholic, att det kanske hjälper med fler lager? Fast å andra sidan, på bilden esr det ut som att det blivit ränder i lacker för ATT man lackat, så att det kanske blir värre om man har fler lager... Otroligt snygg färg dock.

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-06-15 22:03:40

Nailtastic! Så är det ju tyvärr, så det här lacket lär inte bli buret många gånger till...



Kerstin! Jag tror inte det går att tunna ut det och få det bra, tyvärr. Det är en inbyggd egenskap i lacket bara.



Emma! Ja, visst ser det hemskt ut! Tänkte inte på penslen när jag målade, var så fokuserad på ränderna...



Makeupoholic! Prova och berätta om det blev bättre. Jag vet inte och är helt osugen på att prova igen just nu. :D



Postat av: Linda
Publicerad 2010-06-15 22:30:09

Härlig blå verkligen...

Postat av: Anonym
Publicerad 2010-06-17 16:45:04

fy fan vilken härlig färg !


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela