Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Circus Moa and the Babies

Publicerad 2010-01-15 18:26:25 i Emmas FOTD 2010,

Här kommer en liten sminkning jag gjorde på dagen i lördags. Tyvärr är inte sminkningen fullt lika rolig som titeln, som i alla fall jag tycker är väldigt rolig:) Erik och jag skulle hem till min kompis som fyllde 25 i lördags och då passade det ju bra med lite smink. Sen kom vi dessvärre inte iväg för bilskrället hade frusit. Jag tror att det var den kallaste dagen hittills, vi hade inget vatten i köket när vi vaknade och under dagen gick en huvudsäkring. Och vi har elvärme och egen varmvattenberedare, ni fattar hur kul det var va? Jag ser alltså lite lagom uppgiven ut på de flesta bilderna, men jag tycker att vi tittar på dem ändå, jag försökte i alla fall le, men det var banne mig inte lätt just då. Precis som ni nog redan har gissat så använde jag Moa ifrån Brite Bird och Circus från Makeupcosmetics till denna sminkning. Babies är fransarna jag har här, ganska trista fransar, men de är nog bra för dagsbruk och familjeevents. eller om man gillar diskreta fransar. Jag gillar egentligen alla lösfransar, i alla fall nästan, men det är klart att får jag välja så är det ju roligare med ett par riktiga värtstingfransar som verkligen syns.


Hyn

Foundation: Kanebo Sensai Cellular Performance Cream Foundation Special CF 11 med en skvätt MUS Neutralizer Yellow

Concealer: MAC Studio Finish Concealer NW 20

Puder: Everyday Minerals Silk Dust

Rouge: MAC Mineralize Blush Pleasantry

Ögon
Ögonbryn: Wet n Wild Brow Essentials, den mörka skuggan
Ögonskuggsbas: Too Faced Shadow Insurance och Face Highlighter Mystic
Ögonskuggor: Brite Bird Moa och Makeupcosmetics Circus

Highlighter: Brite Bird Big, Mean, Yellow Dog

Kajal: Max Factor

Mascara: Imju Fiberwig

Lösögonfransar: Ardell Babies

Läppar
Läppglans: MAC Slimshine Bare


Kommentarer

Postat av: Linda
Publicerad 2010-01-15 19:04:27

Härlig överskrift och fin sminkning =) Va och skaffade mig prov på Kanebo foundation idag, expediten kom fram till att CF-14 skulle passa mig genom att testa på handen Tyckte den såg aningens för mörk ut oc lite för rosa för mig men de är ju mest hur den är jag vill prova så får ja komma fram till nyans om jag sen köper den. Så svårt med nyans val, vilken har du av dem? Ska nog testa på käkbenet om jag köper den för att köpa fel när den är så dyr vore ju toppen :P!

Postat av: Linda
Publicerad 2010-01-15 19:05:51

Nämen nu såg ja att du skrivt färgen ju :)

Postat av: Emma P
Publicerad 2010-01-15 19:49:35

Linda: Tack! vad kul att du med uppskattade min rubrik:)



Åh, du har kommit så långt, då måste jag verkligen ta min i kragen och skriva den där recensionen. Fast du kan vara lugn, har du råd så är det en asbra foundation! CF14 låter dock väldigt mörkt, om systemet är så att den är 3 nyanser mörkare än min. Min är också rätt rosa, därför jag petar i lite Neutralizer. Vet inte om det är jag som köpt fel ton eller om Kanebos foundations alltid är såna, verkar ju konstigt ifall den du kollade på med var det. Att testa på käkbenet är ju klart smart! det är ju trots allt en väldigt dyr produkt...

Postat av: Liz
Publicerad 2010-01-15 20:13:14

Svar:

Tack så mycket! :) Ibland kan det enkla vara väldigt fint det också. Jag ser lätt lite för överspacklad ut med för mycket färger, men bruna nyanser och lila/rosa passar mina ögon bra :)

Postat av: Stephy
Publicerad 2010-01-15 20:52:10

I love it! dina ögon är så fina!

Postat av: ewe
Publicerad 2010-01-15 23:22:22

Åh det där var assnyggt! Precis lagom på alla plan! Kanon bra Emma! En guldstjärna till dig och ett sminkförslag till mig;)

Postat av: creme-idiot
Publicerad 2010-01-16 00:28:37

Vad snyggt! Är det verkligen skugga du har på brynen? De ser så otroligt fina ut!!!! Jag har själv väldigt svårt få till mina! Sötnos är vad du är.

Kram

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-01-16 09:19:05

Verkligen otroligt snyggt! Jag håller med ewe, en guldstjärna till dig! Jag tycker den här är superfin!

Postat av: Pamsan
Publicerad 2010-01-16 10:37:20

Vad trist när saker inte går som man tänkt. Otroligt irriterande när bilen fryser eller inte startar. Gaaah.

Jag tycker som de övriga här, snygg make up. Gillar verkligen den bruna på ögonlocket. Kan det vara Moa månntro? Måste införskaffas. :)

Postat av: Sanna
Publicerad 2010-01-16 12:01:11

skitsnyggt! Jag gillar mina babies-fransar just för att de ser så naturliga ut och göra mina små fjun fylligare och längre och verkligen blendas in med de riktiga:)

Postat av: Emma P
Publicerad 2010-01-16 12:23:21

stephy: Åh tack stephy, du är alltid snäll!:)



ewe: Tack, vad kul att höra! Räknar med att du också fotar:)



creme-idiot: Tack! Jajemen, det är skugga. jag har ju alltid varit en penntjej, men nu på sistone har det blivit mer och mer skugga, jag tycker faktsikt att det blir nästan snyggare nu. Dock går det 3 ggr så snabbt för mig att måla med penna så har jag bråttom så kör jag på det.

Kram



Sminkan: Tack raring, härligt med lite guldstjärnor:)



Pamsan: Ja du, det var verkligen ingen rolig dag, sur arg och grinig blev jag. Skönt att det är lite varmare nu, allt blir så mycket enklare då... Och tack! Ja, det mörka i yttre vrån är Moa och det lite ljusare är Circus. Fina skuggor båda två.



Sanna: Tack! Ja, jag förstår att det är det som är grejen med dem, jag tyckte bara att de syntes lite för lite:) Dessutom så tror jag att jag föredrar Ardell 110 om jag vill ha naturliga fransar, de är också väldigt diskreta. Babies är väldigt fina på dig hur som helst. och ja, kanske på mig med. Jag ska använda dem fler gånger så får vi se vad jag tycker då:)



Postat av: kerstin
Publicerad 2010-01-16 13:13:58

Fy fasen vad jobbigt med kylan! Sminkningen är kanonfin, neutral men ändå med klös! Rubriken skulle kunna bli ett bra bandnamn...

Postat av: Suss
Publicerad 2010-01-16 17:17:15

riktigt vackert! gud vad jag älskar dina ögonbryn!

Postat av: Emma P
Publicerad 2010-01-16 18:00:31

Kerstin: japp, det suger, skönt att det är varmare nu, allt blir så mycket lättare då... Tack, vad kul att du tycker det! och ja, det var min tanke med, när jag skrev den:D



Suss: tack så mycket snälla Suss! Jag älskar också mina bryn (när de är målade), men det är såklart jättekul att höra att någon annan med gör det:D

Postat av: Zizzie
Publicerad 2010-01-16 20:29:40

Väldigt vackert! Moa har jag redan men Circus måste jag kolla upp :)

Postat av: Emma P
Publicerad 2010-01-16 21:12:00

Zizzie: Tack! Ja, Circus är inte alls dum, bra att jobba med och fint skimmer... MUC har ju en del väldigt fina skuggor. De blir lite bortglömda ibland pga Brite Bird tror jag, det är lite synd, för båda är bra!

Postat av: Fru Choklad
Publicerad 2010-01-16 21:20:24

Det kan inte ha varit roligt alls. Vatten och värme är väl helt ok nu? Hoppas det i alla fall.

Sminkningen är jättesnygg och ja BBs skuggor är verkligen fina. Måste köpa några och testa själv. Synd att du inte kom iväg på festen när du gjort dig så snygg.

Postat av: Emma P
Publicerad 2010-01-16 21:33:06

Fru Choklad: Just då var det väldigt jobbigt, men ja, allt är fixat nu, Securitas kom och ordnade samma dag, fast det hann bli kallt ändå.



tack så mkt! Ja, du borde testa dem helt klart, de är väldigt bra. Ja, det var synd, men sånt är livet...


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela