Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Nubar Red Sea Coral

Publicerad 2010-02-13 15:58:50 i Naglar i korall&persika,


Eftersom dagens makeup går i rosa toner måste ju även nagellacket göra det. Idag blev det ännu ett av korallacken från Nubar, Red Sea Coral. Ett mer rosa än koralligt lack än det jag visat tidigare men faktiskt ganska vackert ändå!

Det är milt, mjukt och ljuvligt rosa och dessutom späckat med guldskimmer. Helt fantastiskt fint! Jag som inte är en tjejig typ av kvinna utan mer för de vampiga färgerna blir omedelbart förälskad och känner mig som en prinsessa med de här naglarna! Dessutom funkar det mot mina rosa fingrar, vilket borde vara omöjligt för en sådan här färg!

Titta på guldskimret! Kan ni se det? Det är aningens svårfotat för det är så finmalet att det mer ger ett glow än ett egentligt skimmer. Tre lager krävdes för full täckning och det är Nubar Diamont Seal&Shine ovanpå. Helt klart ett lack värt att bära på Alla Hjärtans Dag imorgon!

Och eftersom lacket är från en sommarkollektion från förra året så måste ni få se i vilken setting jag tog bilderna idag. Snön yr ner och jag stod som vanligt på balkongen. Utanför den försökte två rådjur hitta lite att äta så jag fotade dem också. De bor här på baksidan av mitt hus till förtret för dem som vill ha tulpaner och andra fina växter. Ha! Det går inte... Men de är söta de små trädgårdsmarodörerna.

Lite snö har vi fått i år, även vi Stockholmare... :D


Kommentarer

Postat av: Emma P
Publicerad 2010-02-13 21:35:32

jag tycker det ser alldeles underbart ut! Underbart skimmer, och vad härligt att det funkar med din hudton! Sött litet rådjur dessutom. Mkt finare än tulpaner...

Postat av: MALINHE |foto|
Publicerad 2010-02-13 22:37:12

Hoppas du får en superfin alla hjärtans dag dag imorgon! :)



kramar/ www.malinhee.blogg.se

Postat av: CC
Publicerad 2010-02-14 00:41:50

Åh vilket gulligt rådjur :)) Fint lack också!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-02-14 09:22:16

Emma! Ja, rådjuren är söta men de är så många. Det är en liten flock som hänger här. Nagellacket är också sött. Väldigt feminint.



Malin! Samma till dig.



CC! Ja, rådjuren är söta. Och orädda. Svårt att fatta att det är fler rådjur bakom mitt hus här i stan än det är på landet... :D

Postat av: kerstin
Publicerad 2010-02-14 14:36:06

Åh så söta rådjur! Lacket var också fint, men jag gillar det andra korallacket du visade bättre.

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-02-14 14:47:32

Kerstin! Ja, jag med. Men det här var inte dumt det heller. Dessutom finns det massor av koraller kvar! ;D

Postat av: Linda
Publicerad 2010-02-14 23:00:23

Åh härlig färg! Söta trädgårdsmarodörer med :P

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-02-15 05:54:34

Linda! Visst är den förtjusande, färgen! Rådjuren med!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela