Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

OPI Obscurity

Publicerad 2010-08-22 13:12:59 i Naglar i svart, grått, silver,


Obscurity är det matta lacket från OPI Go Goth! Halloween kollektion. Det täcker på ett enda lager, det torkar supersnabbt och det är en lite gummiliknande finish på det. Inte så tokigt, eller vad säger ni?

Jag blev positivt överraskad för jag var inte alls sugen på ett matt svart lack till. Min favorit är ju The Death Tar från ManGlaze så jag kände liksom att jag hade det jag behövde. Skillnaden är dock enorm på dem då Obscurity är ett matt krämlack. Inget skimmer alltså. Med överlack får man svartblank kräm. Utan överlack får man detta. Gråsvart gummi! Cool!

Kommentarer

Postat av: Honi
Publicerad 2010-08-22 13:36:37

Det där lacket gillar jag dock(även om det förra från GOTH collectionen inte riktigt var min stil). Ser vampigt ut utan att vara sådär glansigt och pvcliknande (if you catch my drift). Läckert :D

Postat av: Ninni
Publicerad 2010-08-22 13:53:16

Det känns inte riktigt som OPI's stil... men kul lack!

Postat av: Aila
Publicerad 2010-08-22 13:53:43

This is rock n´roll ;)!



Hur mår kissemisse idag då?

Postat av: Vera
Publicerad 2010-08-22 14:04:47

Jag har föjt din blogg ett tag nu då jag är barnsligt förtjust i nagellack av alla dess sorter. Jag har dock än så länge en förhållandevis blygsam samling lack, men den växer!



Jag är nu sugen på att beställa lack från USA och undrar om du kan tipsa om hur det funkar med tull och sånt därifrån? Har hört att cherryculture har bra lack. Stämmer det?

Postat av: Nailtastic
Publicerad 2010-08-22 15:55:01

Jag tycker svarta, matta lack ser coola ut på andra, men jag tror att jag hade hatat det på mina egna naglar. :-)

Postat av: Jennifer Pettersson
Publicerad 2010-08-22 16:19:06

Hej! vet inte om du vet att gratismakeup har en sminktävling och efter att läst ett inlägg hos Hanna Ögren om att personer snor sminkbloggares bilder så började jag själv kolla. Användaren Happiie är med och jag är 99 % säker på att det är en bild från din blogg, kan dock inte hitta den i arkivet men du kan ju kolla och se ifall det är din bild.

Mvh / Jennifer Pettersson

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-08-22 17:13:25

Honi! Jag gillar det också mycket mer än jag trodde jag skulle göra! Det är rätt fint!



Ninni! Men det är väl underbart att det inte är OPI:s gamla vanliga stil! OPI känns ofta lite tantiga och tråkiga tycker jag (som ändå är tant).



Aila! Ja, visst är det! Och Siri mår nog ungefär som igår. Hon kniper fortfarande ihop ögat men är som vanligt annars.



Vera! Cherry Culture säljer flera av mina favoritmärken bland budgetlacken, L.A.Girl, Sinful Colors och NYX till exempel. Tull betalar man aldrig, men man kan få betala moms. Det som händer då är att man får en avi på posten med beloppet som ska betalas in och så betalar man när man hämtar ut paketet. Det blir oavsett mycket billigare än att handla i Sverige och handlar man för två-tre hundra brukar inte tullen bry sig om paketen.



Lycka till med shoppandet! Kan förresten tipa om mina absoluta favoriter bland nagellackshandlarna:

www.8ty8beauty.com är min absoluta favorit för China Glaze, Color Club, Orly och de har även andra märken. Mina paket från dem har aldrig fastnat i tullen och de skickas snabbt. Ofta har man sina grejer på under en vecka.

Cherry Culture är som sagt också bra och har lite andra märken än andra.

Jag köper Zoya från eBayhandlare som http://stores.ebay.com/Le-Polish-Boutique eller från Beverly Beaute.



Nailtastic! Ja, jag fick ju en överdos av matta lack när det blev trendigt men det här gillade jag. det är riktigt snyggt på!



Jennifer! Tack för tipset! Ska genast kolla!

Postat av: Zizzie
Publicerad 2010-08-22 19:06:17

Jag gillar det här, riktigt snyggt! :)

Postat av: Emma P
Publicerad 2010-08-22 21:11:08

Det ser himla häftigt ut...

Postat av: kerstin
Publicerad 2010-08-22 21:40:29

Här är ju så många snygga lack att man bli alldeles yr =) Obscurity ser riktigt fint och ovanligt ut! Shocking är också i min smak.

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-08-23 06:27:10

Zizzie! Jag gillar det också, till min egen förvåning.



Emma! Visst gör det!



Kerstin! Ja, du vet hur det är. Man kan inte sluta lacka...

Postat av: Karusell
Publicerad 2010-08-23 12:31:53

Wow!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela