Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Steel Purple

Publicerad 2009-03-12 20:01:10 i Naglar i lila,

Bara för att jag har tråkigt så kommer här ett lack ur arkivet! Mina naglar är i och för sig omlackade. Mesmerize är snyggt men inte särskilt hållbart... Det gick att dra av i ett stycke fast jag bara haft det sen igår. Jaja, det blev Hot Pink från Nubar som kanske fotas imorgon. Till dess år ni njuta av ett underbart lila lack!

Metal Barbie CC gav mig några av sina lack som hon inte använde längre. Bland dem fanns denna päla! Steels härliga Purple. En knallila skönhet!

Steel var ju en linje som fanns hos H&M för måna år sedan. De hade kanske inte den högsta kvaliteten på allt, men det var många roliga nagellack av deras märke. Idag har jag bara detta och ett i turkos i min samling. Färgerna hos Steel var generellt sett lekfulla och lite "barnsliga" och knalliga. Som denna. En härligt lila med blåton som verkligen syns!

Två lager lack. Åren har förtjockat lacket något så et ska örtunnas till nästa gång. Det blir penseldragsmärken och någon bubbla. Inet farlit, men lite onödigt. Penseln i Steels lasko är ingen höjdare att jobba med, men med lite koncentration så går det bra. Här ser ni det utan överlack. Bilden nedan är med överlack och under lysrör.

Kommentarer

Postat av: glamqueen
Publicerad 2009-03-12 20:39:18

är du så uttråkad? jag blir riktigt nyfiken på hot pink! gillar verkligen den färgen! ska du använda hot pink ihop med orange ögonskugga också? det är en kombination jag verkligen gillar!

Postat av: [Make-Up Your Mind]
Publicerad 2009-03-12 21:40:40

Oj, finns Steele fortfarande? Minns att jag hade runt 20 såna lack när jag var 10 år och nagellacksgalning, men nu har jag inte sett dem på 100 år.

Postat av: Emma P
Publicerad 2009-03-12 22:36:46

Snygg färg! jag är ju som bekant svag för lila:)Och du, mitt boktemainlägg är klart, ligger i arkivet. Du får publicera när det passar dig imorgon. Veterinären kommer och ska kolla på Noblezze, så jag räknar med att jag inte är hemma imorgon eftermiddag... men inget tjuvkikade före publicering, okej:P

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-03-13 07:26:33

GQ! Nja, kankse inte så uttråkad ändå. Men, ddet kan väl vara roligt med lite naglar ur arkivet oavsett?



MyM! Nej, Steele finns inte. Det är en present från Metal Barbie CC som hade kvar lacket. Som jag skrev i texten. ;D



Emma! Lila kan var väldigt fint. Oh självklart tjuvkikar jag...inte...;D

Postat av: Marie
Publicerad 2009-03-13 11:50:00

Hihi... Steel, ja det är minnen det. De kostade mer än Wet n Wild-lacken, men ibland köpte man dem ändå :)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-03-13 15:11:42

Marie! Ja, jag gillade färgerna de hade. Mycket knalliga "pasteller" som aprikos som drog mot orange, lila som här, turkos och isblått. Fina!




Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela