Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Hjälp vad jag hatar att packa!

Publicerad 2009-06-09 00:20:16 i Emmas sminkväska,

Ja ni ser rubriken, jag försöker få min gigantiska resväska att räcka till allt jag vill ha med mig, och ja, det går sådär.  Imorgon ska jag och min älskling åka till Landvetter, för att därifrån flyga till Nessebar i Bulgarien. Kläderna är nu nerpackade, men kom just på att jag varken hade packat ner skor eller strandväska och platsen i väskan börjar lysa med sin frånvaro. Ingen bra kombination alltså. Ska blinka lite med ögonen mot min kille, känner på mig att han har mer plats kvar i sin lilla resväska än vad jag har i min jätteväska.

För att inte vara helt OT, så kan vi ju prata lite solskydd också dessa ska följa med på min tripp. Borde jag klara mig med eller vad tror ni? Jag planerar att hålla mig i skuggan mestadel, då borde det ju gå bra?

Solskydd var ju enkelt, men smink?! Jag har försökt bestämma i en vecka vad jag ska ha med, men jag känner mig fortfarande mycket ambivalent.  Har bestämt mig för att bara ta med min lilla sminkväska plus borstar, här gäller det att prioritera alltså. Hur många läppglans kan jag rimligtvis behöva? Och vilken foundation ska jag ha med mig, Everyday Minerals, I.D. eller kanske Makeupcosmetics, eller MAC? Fy sjutton vad svårt det är att packa. Samtidigt så är det ju ett kärt besvär, det  är min killes och min första utlandssemester tillsammans, så himla spännande!

Och endel av packningen är under kontroll, vilka skuggor jag ska ha har jag vetat länge. Jag satsar på neutrala bruna och bronsiga färger. Om jag skulle få akut sug efter färg så har jag ett gäng eyelinerns att ta till.

Jag hoppas att ni alla får det suveränt här hemma och att solen ska lysa på er! Och ja, jag besöker så klart era bloggar när jag kommer hem, ser fram emot en massa kul läsning!
// Emma

Kommentarer

Postat av: Suss
Publicerad 2009-06-09 01:02:02

ooh nessebar.. där var ja när jag var typ.. 16 tror jag. Kul vare iaf! Hoppas du får roligt på resan sötnos!

Postat av: Emma P
Publicerad 2009-06-09 01:02:54

Suss: Åh, vad roligt! Tack, det hoppas jag med:)

Postat av: Purity
Publicerad 2009-06-09 01:13:59

Åååh vad kul att åka på utlandssemester! Jag vill också... Jag och killen var på våran första gemensamma utlandssemester förra vintern, åkte till Phuket i Thailand. Solskydd kan du ju alltid köpa på plats om det skulle knipa, och det kan ju vara bra att ha med foundation i två olika nyanser så att du kan blanda eller gå över till den andra när du gradvis blir brunare =) Om jag vore du skulle jag ta med ett eller två rosa, ett korallfärgat och ett genomskinligt läppglans. Och ett mjukt MLBB-läppstift. Hoppas du får en jättetrevlig semester!

Postat av: Ninni
Publicerad 2009-06-09 09:27:08

Jag skulle packat minimalt med smink för det är oftast för varmt, lite mascara och solstift till läpparna brukar räcka långt.

Postat av: Marina
Publicerad 2009-06-09 09:34:50

Åhh jag hatar också att packa! Tar alltid med mig för mycket. Och sminket är så svårt att begränsa. Som sagt solskydd kan du alltid köpa där... men sminket... ahh vad svårt. Ett läppglans i en neutral färg som passar till allt, du har ju neutrala skuggor med. Då slipper man ju fundera så mycket, och du kanske hittar nåt kul att shoppa där. Det är ju trots allt bara en vecka så man överlever nog utan många färger, eller? Ha det superskönt!

Postat av: sminkjante
Publicerad 2009-06-09 11:06:10

Hoppas ni får en underbar semester!



Jag brukar packa så lite som möjligt i sminkväg när jag ska på solsemester. Jag blir röd som en tomat i ansiktet hur mycket jag än använder spf. Så det är ingen idée att försöka se fin ut.

Postat av: Fia
Publicerad 2009-06-09 11:12:44

Vad roligt ni kommer få! Jag vill också åka med min älskling. Dumma sommarjobb!



Packa är alltid ett förbannat gissel. Jag tror jag aldrig har kunnat packa lite när det gäller smink. Man är väl inte en beautyjunkie för intet? ;)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-06-09 11:53:39

Ha en härlig resa hjärtat! Kommer sakna dig! Kram!!

Postat av: Sanna
Publicerad 2009-06-09 12:02:21

Ha en jättebra resa Emma!

Postat av: CC
Publicerad 2009-06-09 12:11:45

Ha en superbra resa Emma!!

Packa...jag tycker det har blivit krångligt på flyget men det är bara för att jag mest reser med handbagage o då måste man ju pytsa ur allt i små byttor :( Stor resväska har jag inte haft på flera år.

stoppa ner det du verkligen behöver foundation etc, ögonskuggor hittar du säkert på plats ;)Solskydd skulle jag köpa på plats (om man inte har någon speciell favorit)

Postat av: Maria
Publicerad 2009-06-09 15:16:02

Jag börjar (äntligen) lära mig att jag aldrig använder foundation när jag är på semester, så när jag åker iväg i sommar tar jag nog bara med mig en concealer. Till det ett matt + ett skimrigt rouge, och en ögonskuggspalett. Mascara och brynskugga, sen är jag färdigpackad! (och så penslar då, icke att förglömma)



Ha en skön semester! Första semestern ihop är alltid lite extra speciell <3

Postat av: Helena/LGBelena/LGB
Publicerad 2009-06-09 17:21:05

Ha det så jättemysigt!

Postat av: stephy
Publicerad 2009-06-09 18:21:55

¨åååh avis man blir! ha en super semester babe! :D

Postat av: Alexlyndra
Publicerad 2009-06-09 18:37:41

Lycka till med packningen! Jag hoppas ni får en underbar resa med undebart väder! Jag är riktigt avis kan jag säga, för här får vi aldrig tillbaka det fina vädret vi nyss hade. Berätta alla fina historier när du kommer hem! :D

Postat av: makeupoholic
Publicerad 2009-06-09 22:14:54

Att välja makeup att ta med på resa är verkligen öken! Men det blir säkert himla bra ändå när du väl är där - ha en skön resa!

Postat av: Inthemake
Publicerad 2009-06-10 14:52:34

Ohh hoppas du får det kanonmysigt :)

Postat av: Emma P
Publicerad 2009-07-11 21:35:10

Tack så hemskt mycket för lyckönskningarna alla sötnosar! Jag tog med mig era tips och rara ord i bagaget!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela