Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Sally Hansen Pink Pearl Chrome

Publicerad 2009-02-08 15:23:50 i Naglar i rosa,


Här tjuvstartar jag lite på den rosa utmaningen som jag och Marina ska gripa oss an nästa vecka. I och för sig gills det inte då detta är ett inlägg uppgrävt ur arkivet.

Det här lacket är extremt likt China Glaze Admire. Som vanligt är dock Sally Hansen lättare att lacka med och lämnar mindre penseldragsmärken i ytan. Det här är en swatch så jag har inte något underlack. Jag ville bara prova och se hur färgen tar sig ut. Den blir väldigt hudtonad på mig. Man ser knappt att jag har naglar. Men jag gillar lystern i färgen. Lite påminner den om dyrbara underkläder eller får mig att tänka på puderpuffar i svandun och tofflor  i slip-inmodell fodrade med blankt tyg. En väldigt feminin färg. Ja, ni ser henne säkert också. Hon sitter där vid sitt sminkbord med den tredeleade spegeln och parfymflaskan i kristall med en sådan dä pumpgrej med en boll och en tofs, ni vet. Kanske borstar hon håret. Hon har i alla fall på sig tofflorna och den matchande silkiga morgonocken. Hon är vacker, säkert blond, men ingen vamp. Mer hustrutypen. Förstår ni vad jag menar? Den kvinnan ser jag för mig när jag tittar på det här lacket. Inte för att hon skulle ha den här färgen på sina naglar, nej, utan för att hon har den på sin morgonrock.

Färgen ändras lite beroende på ljus. Från hudfärgad rosa till lite persikoton till en kallare, silvrig lilarosa. När den ser mer lila ut klär den mig bättre. Men den är inte min mest smickrande färg att ha på naglarna...

Kommentarer

Postat av: Emma P
Publicerad 2009-02-08 16:07:16

Jag tycker att det är en fin färg faktsikt... Det syns ju att du har naglar eftersom det är chrome, annars smälter det ju in rätt bra. Och ja, jag kan se henne framför mig:)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-02-08 17:34:42

Emma! Jag visste det! Du har bra fantasi du med!

Postat av: Suss
Publicerad 2009-02-08 22:53:22

Gud vilken snygg färg!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-02-09 06:21:07

Suss! Ja, för att vara rosa! :D


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela