Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

OPI DS Illuminate

Publicerad 2009-02-27 09:40:05 i Naglar - holografiska lack,

Mer lack ur arkivet. Minns ni när jag fick hem det här? Ja, då swatchade jag det med andra bruntonade DS-lack men glömde visa den färdiga manikyren. Så, Fia, här har du glitter som du önskade igår. ;D

Jag kan inte bestämma mig om huruvida det här är ett läckert lack eller bara anskrämligt? Det passar mig verkligen inte, krockar med min hudton, men det är ju lite roligt samtidigt.

Det ni ser är två lager och fotona är tagna i artificiellt ljus. Lacket ser ut att vara olika mörkt på olika naglar, men jag vet inte varför. Det bara blev så. I dagsljus ser det för tråkigt ut, kan jag säga, då multignistret slocknar och man har ett kolafärgat lack med kopparton och silverskimmer helt plötsligt. Extremt trist mot min hudton, som sagt. Inte för att en förstärkning av koppartonen gör mig gladare, men som sagt, det glittrar ju under lamporna!

jag har fotat i lite olika ljusförhållanden som ni kan se, och inget blev helt hundra, men jag kommer knappast behålla lacket på speciellt länge så det är bäst att passa på med kameran.

De senaste holografiska lacken från OPI har ju varit så här. glitterlack med begränsad holoefekt. Men det finns där i viss mån i alla fall. Åtminstone finns den 3D-känslan man ibland kan få med hololack. Sen är jag  verkligen besviken på det här lacket som jag nog hade trott skulle vara snyggare på mig. Det är inte alls vad jag hade hoppats. Och just att naglarna blev lite olika i tonen är inte heller något jag gillar. Vad är detta, OPI? Hur tänkte ni? Ge mig ett holograiskt grönt nu, som plåster på såren...

Vad säger ni? Ska det kastas ut ur samlingen eller kommer jag lära mig älska det?

Kommentarer

Postat av: Alexlyndra
Publicerad 2009-02-27 10:00:50

Åh, jag gillar det faktiskt! Glittret är otroligt i mina ögon!

Postat av: Fia
Publicerad 2009-02-27 10:57:09

Heja glitter! Jag måste ha glittriga naglar idag. Eller så borde jag prova Fashion Addict, efter besvikelsen med Catwalk Queen.

OPI har definitivt gjort bättre, men jag gillar det. De borde ösa på med mer holo och glitter, för silver och varmt brunt är inte min tepåse. Skulle du inte kunna franka det med något? Men om du vill att Illuminate ska få en ny mamma, kan jag ställa upp och adoptera? ;P

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-02-27 13:28:43

Alex! Kul att du gillar!Fia! Nja, jag behåller det ett tag till. Ska känna på det en gång till i alla fall innan jag adopterar bort det.

Postat av: sminkjante
Publicerad 2009-02-27 13:29:06

Jag har svårt att lära mig tycka om lack. Oftast så bestämmer jag mig direkt när det kommer på naglarna.Det här lacket tilltalar inte mig men det är inte fullt heller.

Postat av: Linda H - En make up artist
Publicerad 2009-02-27 15:19:01

Jag tyckte det var sjukt snyggt faktikst! superläckert!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-02-27 15:38:41

Sminkjante! Ja, så kan det vara. Men vissa lack växer sakta på en också. Om man ger dem tid.Linda! Ja, kanske. Inte helt perfekt enligt mig.

Postat av: Marie
Publicerad 2009-02-27 18:52:30

Jag tror inte du kommer älska det... Det saknar något, t ex att vara snyggt! :)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-02-27 22:17:12

Marie! Fan vad jag garvade när jag läste din kommentar! Sjukt roligt! Ja, du har rätt... De tär inte snyggt. Men vad tusan... Om man kunde extrahera glittret och stoppa det i ett annat lack...

Förresten, tre till kaleidoscope beställdes idag. Ditt fel. Bara ditt. Så du vet. :D


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela