Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

e.l.f. eyeliner

Publicerad 2009-02-03 21:14:37 i ,


Det här är en av de gräsligaste produkter jag någonsin drabbats av. En flytande eyeliner från e.l.f. Den luktar äckligt. Inte dåligt äckligt utan kemiskt äckligt. Usch. Jag kommer aldrig använda den igen, inte någonsin. Sen funkar den väl helt okej annars även om spetsen är i trubbigaste laget om man vill göra en snygg linje. Man kan nog klara det om man är säker på handen. Men lukten....
Ett annat minus är att den känns lite stram när den torkar samt blir aningens grå istället för svart. nej, inga plus för denna. Den är inte ens värd sitt låga pris. Undvik!
En uppbränd och illaluktande tomteluva får den här. Fy!

Kommentarer

Postat av: sminkjante
Publicerad 2009-02-04 10:31:21

Jag har svårt för flytande eyeliners över lag. Produkter som luktar illa är ett stort NEJ.

Postat av: Marybeth
Publicerad 2009-02-04 13:21:36

Ouch vilket betyg, en uppbränd och illaluktande tomteluva, hah.



Jag har märkt att många flytande eyeliners har en tendens att gärna bli åt det grå hållet när dom torkar. Den enda som jag gillar hittills är H&Ms egna dipliner, faktiskt, den blir inte grå.



Ja tycker mycket bra om dina recensioner!

Postat av: Johanna
Publicerad 2009-02-04 14:38:21

Ajaj, då ska jag undvika denna då!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-02-04 17:23:48

Sminkjante! Den här var verkligen vidrig...



Marybeth! Vad bra att du gillar mina recensioner! Och du har rätt, många flytande blir grå när de torkar. Därför jag äslakr min gel-eyeliner Black Out! HM's har jag inte testat, men det ska jag göra.



Johanna! Ja, undvik den!!

Postat av: Majsan
Publicerad 2009-02-04 21:18:06

Håller helt klart med! Beställde en del från e.l.f innan jul och eyelinern var ett totalt bottennapp! Den luktar stark tuschpenna, och det vill iaf inte jag använda kring ögonen. Blä!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela