Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Aquolina Body Mousse Pink Sugar

Publicerad 2009-02-24 18:11:24 i Hud och hand,


Ett  test som följde med en beställning från Eleven gav en sådan här jackpot! En stor burk av Aquolinas Pink Sugar body Mousse!
Jag skulle aldrig ha beställt den själv. Hade en väldigt förutfattad bild av vad den skulle dofta. Den doftar i min näsa nästan ingenting. Sött, ja, men inte påträngande. Jag känner inte att det luktar i kläder eller lakan heller efter användning. förmodligen är jag halvt okänslig för den här doften, för så lite kan det väl inte lukta? Jag fick även lite parfymprov och känner inte av den på min hud heller, inte mer än de första minuterna.
Som kräm är den här alldeles utmärkt på mig. Den påminner om deras Choklad Body Mousse som jag älskade ur effektsynpunkt men hatade vad gäller doften. Jag ska be några utvalda lukta på mig när jag smort in mig med denna och höra vad jag får för dom. Är den acceptabel så kanske det blir ett köp. Den är nämligen lätt och fin i konsistensen, återfuktar utan att bli kladdig och bildar ingen trist hinna på huden som så många andra kroppskrämer. Jag är alltså positivare än jag hade vågat tro till denna body mousse. Men den är kanske inte för de torraste hudpartierna...

Kommentarer

Postat av: daniella
Publicerad 2009-02-24 18:39:17

svar: Jag älskar paletten... Men jag kan säga att jag älskar coastalscents paletter mer faktiskt... =) Har du någon favorit?

Postat av: Frida
Publicerad 2009-02-24 18:48:28

Jag har parfymen och alla i min omgivning tycker att jag luktar MYCKET när jag väl sprutat på den :) Själv känner jag inte alls att det luktar sådär mycket.

Postat av: SantaCarolina
Publicerad 2009-02-24 19:31:37

Jag fick också en stor tub från just Aqualina med senaste provpåsen från eleven. mycket generöst och roligt att få chansen att testa något längre än en dag!

Postat av: Caroline
Publicerad 2009-02-24 19:39:54

jag har parfymen och jag älskar den, doftar underbart sött! :D

Postat av: Linda Johansson
Publicerad 2009-02-24 21:14:17

Synd att jag aldrig får några roliga tester från Eleven, speciellt med tanke på hur missnöjd jag blev med senaste beställningen. Det tar alldeles för lång tid att svara på mail också; jag är inte alls nöjd med Eleven längre...

Mina prover består av ett par pyttesmå scrubbar (en för ansiktet och en för kroppen) och ngn miniburk ansiktskräm från Mario B. Allt luktade som vanligt härsket och åkte direkt i papperskorgen, men det är alltid för små tester för att man ska kunna bilda sig en åsikt om produkten...

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-02-24 22:19:19

Daniella! Ingen aning. Flera.Frida! Jag tror vi är olika känsliga för olika dofter. Den här är "osynlig" för mig.Santa C! Visst är det! Jag slänger alltid alla småprover men det här var ju riktigt kul!Caroline! Kul! Jag tycker också den verkar trevligLinda! Fy, vad trist... alla dessa Mario B drabbas jag också av. Slänger dem direkt.

Postat av: Mia
Publicerad 2009-02-25 08:05:44

Jag har funderat på pink sugar serien ganska länge, jag gillar det som är sött. Så länge det är rätt sorts söta lukt..Jag älskar elevens provpåsar som dom skickar med, brukar passa på att prova tvålprover och sånt då jag är ute och reser, perfekt att ta med istället för massa otympliga flaskor och påsar i packningen.

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-02-25 12:25:15

Mia! Ja, jag brukar inte gilla söta dofter, men den här känns ju knappt.

Provpåsarna har sällan något jag vill prova över huvud taget. Ibland ger jag bort men oftast åker det i soporna.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela