Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

China Glaze Sexagon

Publicerad 2009-12-23 21:29:44 i Naglar - holografiska lack,


China Glaze Sexagon är ett av lacken från den helt enastående Kaleidoscope-kollektionen. Av alla holografiska lack är lacken ur den kollketionen kanske de allra bästa och mest fantastiska! Det är verkligen otroligt blingigt och regnbågsskimrande! Sexagon är det ljusaste av lacken i kollektionen, ett silvervitt lack som verkligen är som diamantstoft på naglarna!

Tidigt på morgonen ser det ut så här, och jag kan tillägga att det är innan solen gått upp helst. Annars hade hela regnbågen varit framme. Det är fint ändå, tycker jag. Frostigt och silvrigt och snövitt med kristallkänsla. Regnbågeskimret kommer inte fram helt, men det är vackert ändå. Som nysnö i solsken!

Under ett lysrör eller i lampsken kommer så klart regnbågen fram. Jag måste säga att bilderna inte gör det rättvisa. Det är ännu mer fantastiskt "på riktigt". Dessutom är regnbågen lätt att locka fram. Det räcker med dagsljus till och med när man är inomhus..

Här ser ni en bild tagen inne utan lampor, bara ljuset från fönstret. Så här tycker jag att det ser ut också, just nu när jag tittar på det. Bilden är väldigt exakt.Sen blir det ju mer liv i det på riktigt eftersom fingrarna rör sig och ljuset bryts i prismorna i lacket på olika sätt. Det är väldigt livfullt faktiskt.

Några sista bilder i dagsljus men inomhus. Jag är en bit in i rummet, kanske en halvmeter från fönstret.
Ja, har du möjligheten att skaffa ett lack från Kaleidoscope-kollektionen, gör det! Det skulle visst sluta tillverkas, vilket är otroligt synd, och de är helt enastående. Rekomenderas varmt!

 

Kommentarer

Postat av: Marie
Publicerad 2009-12-23 23:07:22

ååh, jag har det också, det är superbra! Som du säger, det är mycket lätt att se regnbågen, perfekt i mörka trista väder :)

Postat av: Malin, Kohlindo
Publicerad 2009-12-24 08:27:50

God Jul önskar vi dig! Kikar in på din trevliga blogg med jämna mellanrum :)

Vill skicka en liten julhälsning om att idag är Kohlindo´s butik fylld med rabatter. Välkommen till oss :)

Varma julhälsningar Malin, Kohlindo

Postat av: Sanna
Publicerad 2009-12-24 09:40:31

Älskar sexagon! Så snyggt!

God Jul<3

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-12-24 10:48:08

Marie! Visst är det ett höjdarlack!Malin! God Jul till dig med.Sanna! Visst är det en höjdare! Och God Jul själv!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela