Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

OPI Golden Rules

Publicerad 2009-04-08 13:18:11 i Naglar i guld, koppar, brons,

Eftersom jag visar en makeup med massor av guld i idag så kan jag ju passa på och fiska fram ett av mina favoritlack i guld från arkivet. OPI Golden Rules.

Det här är det lack ur Night brights kollektionen från OPI jag trodde jag skulle gilla minst. Jag klär inte speciellt i guld och har aldrig känt mig dragen till guldlack. Jo, Richelle från Zoya, och det vet vi ju hur det gick. Ja, så har jag några andra, lite svalare guldtoner, i nagellacksgarderoben.  Golden Rules trodde jag dock inte på.

Okej, det matchar inte min hudton, men, det är ju snyggt ändå!
Två lager lack, enkelt att applicera, perfekt formula! Jösses, jag har inte ens problem med Pro-Wide penseln! inget problem alls! Det här är lika lätt som en dröm att måla med!

Bilderna ovan är tagna i januariljus i fönstret. Några under lysröret i köket vill ni väl också se?

Det här är ett alldeles ypperligt guldlack med vackert, men inte framträdande, skimmer i sig. Mycket trevligt och diskret utan att bli beigetonat. Och trots att det är en guld-guldig färg så är den inte orange, något som gör den åtminstone bärbar även för mig. Men mina fingrar ser lite ut som jag skulle jobba som skurkärring. Röda och nariga liksom.

Intressant ljus i den ovanstående bilden. kallt dagsljus och gult inomhusljus. Taget med handen lutad mot fönsterbrädan. Ja, så kan det alltså se ut. Absolut den största överraskningen för mig, positiva alltså, i den kollektionen.
Sista bilden får ni från vardagsrumssidan. I fönstret. inte så skarp, men ändå...


Uppdatering med bilder från april 2009

och lite till...

som ni ser är bilderna tagna ute och i stark sol.

Kommentarer

Postat av: Emma P
Publicerad 2009-04-08 19:54:21

Väldigt fint guldlack! Pratade vi om detta när jag var på guldjakt? Jag vet att jag har varit sugen på det, men tror att det har gått över nu när jag har richelle, för det är ett himla fint guldlack! Dessutom är H&M gold också riktigt fint...

Postat av: makeupoholic
Publicerad 2009-04-08 22:29:39

Jag har haft det där men det såg helknasigt ut på mig, även om lacket i sig är fint...

Postat av: makeupoholic
Publicerad 2009-04-08 22:30:36

... måste för övrigt säga att jag instämmer med Emma P i att H&M:s Gold är riktigt snyggt!! Det passar mig bättre än många (för varma) guldlack, kanske skulle det vara nåt för dig också?

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-04-09 09:04:31

Emma! Ja, det finns många fina guldlack. Jag gillar även Passion från ChG. :D



Makeupoholic! Vad tråkigt att det inte funkade. Jag är jälv förvånad att jag gillade det på mig. Kanske ändrar mig nästa gång, vem vet. Men HM Gold äger jag sedan länge och är inte så förtjust i.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela