Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

OPI ”Sheer” your Toys

Publicerad 2008-11-01 09:16:43 i Naglar i svart, grått, silver,

Från Emmas enastående halloweensminkning i lila till mina OPI Holliday in Toyland-lack. Jag har några kvar att presentera, bland annat det här. Det ljusgrå "Sheer" Your Toys.

Ett lite skrämmande namn, både då jag är ett ensambarn som inte alls varit van att dela, men också då jag verkligen inte gillar lack som är "sheer". Tack och lov behöver jag inte dela min flaska med någon och lacket blir täckande med två appliceringar! Yay!


Det här är ett utmärkt lack. Färgen är ljust grå med röda, rosa och silverfärgade  microglitter i. Den  blekgrå färgen passar perfekt in bland den här höstens alla ljusgrå lack. Trots sin färg känns det inte speciellt svårburet och funkar bra till min rosa hy, till skillnad från t. ex ChG Recycle. Ändå ledsnar jag på det otroligt snabbt. Det kännns tråkigt och oinspirerande att bära det. Varför? Ingen aning.


Varje gång jag använder en OPI Pro Wide-pensel så hatar jag den mer... Det här måste vara en av världens sämsta nagellackspenslar. Trots det får jag på "Sheer" your Toys utan alltför stora missöden. Ett litet problem uppstår dock när jag ska ta av linsskyddet på kameran och hackar sönder ytan på pekfingernageln. Ett försök till maskering gjordes men det hjälpte föga. Det problemet handlade mer om min dåliga framförhållning än lackets bristande kvalitet så håll det inte emot det.


Vi avslutar med lite mer  bilder utifrån. Ett grått oktobermorgonljus och grå skyar plockar inte fram glitret i det, men det kopparfärgade skimret syns väl?

Ett vackert lack som i vissa ljus skiftar i lila eller blått. Alltså en gråaktig lila eller blå. Det är helt klart bärbart men når inte favoritstatus. Aningens tråkigt alltså. Jag kan helt klart leva utan den här färgen i min samling. Men nu har jag den och så är det med det. Hela inlägget avslutar vi nu tycker jag, med en ros. En myskros som heter Ghislaine de Feligonde. Hon blommar fortfarande och har rankat in på min altan. Ljuvlig, eller hur? Det är något speciellt med höstens sista rosor. Rörande. Och än är säsongen inte slut! ;D

Kommentarer

Postat av: Ika
Publicerad 2008-11-01 10:37:34

Lacket är sött :) har blivit sugen på grå lack, så kanske den här slinker med när jag sen beställer Brand New Skates när de dyker upp på H2T. Jag gillar förresten Pro Wide-penseln mer än en vanlig smal. Det är nog för att jag har så breda naglar, så med en bredare pensel räcker det med ca 2 drag per nagel jämfört med 5-6 för att få det snyggt. För mej brukar lacket hinna torka till lite innan jag fått det på plats med en smal pensel, och det blir inte så snyggt :/ Men vissa saker är nog såna, att antingen älskar man det eller så hatar man!

Postat av: Sanna
Publicerad 2008-11-01 11:06:55

Jag tycker att lacket ser jättefint ut på dig.

Men jag kan verkligen känna igen känslar, ett lack kan man tycka är skitsnyggt när man målar på det, änd tröttnar man efter bara några timmar. Lite konstigt. Eller vi kan bara blivit kräsna;)

Rosbilden är ju bara helt underbar! Precis vad jag behövde se idag för att muntra upp mig.

kram

Postat av: adrasteiah
Publicerad 2008-11-01 11:16:10

Jag gillar "Sheer" your Toys, det känns krispigt och fräscht på något sätt. Sen tillhör jag också skaran som föredrar Pro Wide-penslarna över vanliga. Jag köpte nyss ett underlack från NailTek med den minsta pensel jag någonsin sett. Det kommer aldrig att fungera på mina naglar =(

Rosen var verkligen underbar, så rodnande och spröd...

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-11-01 16:04:32

Ika! Ja, det är så, antingen passar Pro-Wide eller inte. På mig passar den inte. Jag kan fixa tummen med ett enda drag. Föreställ dig hur jag gör med lillfingrarna... :D



Sanna! Ja, det är lustigt det där... Kanske har du rätt, vi är bortskämda, men det kan ju även handla om humör som svänger? Vem vet?



Adrasteiah! NailTeks penslar passar mig bra, precis som Misas och Color Clubs. Vida, breda penslar får jag problem med på lillfiger och ringfinger. ProWide är bred nog att ta tumnageln i ett drag...

Postat av: Emma P
Publicerad 2008-11-02 22:08:12

ha, jag visste att du var ensambarn, dvs jag gissade det, jag älskar att ha rätt!



Jag tror att jag skippar det här lacket faktiskt. Tar nog ett rött ist, eller fairy dust. Rouaa hade det, och det var verkligen bling! Snygg ros förresten, är de så fina fortfarande?!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-11-03 06:14:13

Emma! Ja, rosorna är fortfarande så fina. Jag tog in flera buketter faktiskt. Rosor är fantastiska!

Och ta du ett rött till! Vilka blir det nu? Alla de röda? :D

Postat av: Emma P
Publicerad 2008-11-03 10:22:43

Jag funderar på att ta de röda skimren, krämlacken struntar jag högaktningsfullt i. Ja och så you're a doll, brand new skates och play til midninght. Vad säger du om det?


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela