Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

An Affair In Red Square II

Publicerad 2008-11-21 23:29:19 i Naglar i rött,

Jag kör vidare med gamla notd i rött. Ett inlägg till borta ur högen av opublicerade. Man kanske skulle köra alla röda t.ex, i en sorts tema. Vi får se.
image4859
Jag har redan skrivit om det här lacket och vill egentligen inte tillföra något nytt. bara säga att jag fortfarande älskar det! Och så visa lite bilder på det igen. Det är ju så fint!!

Snyggare röd finns inte! Den är så ren och klar, så skimrande och ljuvlig! Den röda färgen är späckad med microfint skimmer i guld och orange men färgen känns ändå inte för varm för mina händer. Den är enastående vacker och dessutom räcker det med ett lager lack, som på bilderna, för att få full täckning!
image4864

Kommentarer

Postat av: Emma P
Publicerad 2008-11-22 00:05:09

Russian collection eller hur? Ser fint ut, jag gillar. Frågan är om detta eller red stallion är finast... Nä, det blir nog toyland för mig, de ser finfina ut. förresten, har du visat dem? För du har fått dem va? Jag skulle väldigt gärna vilja se swatches innan jag beställer, om du orkar alltså...

Postat av: badis
Publicerad 2008-11-22 08:15:05

MÅSTE FÅ! om möjligt så är det ännu snyggare än red stallion...saliven rinner!Och klickfingret rycker!

Postat av: Chaosophia
Publicerad 2008-11-22 11:01:01

Man ser att det är en gammal notd..! Du har så mycket längre naglar nu! Och precis som ovan skönheterna ovan så tycker jag också att det här är rätt likt Red Stallion när man ser bilderna så här. Borde jag skaffa detta ändå? :D

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-11-22 15:30:38

Emma! Det kommer nu! Jag hade precis fixat bilderna när jag såg din kommentar!



Badis! Ja, båda är fina. Skaffa båda!



Chaosophia! Ja, faktiskt! Mycket längre! Men tre är brutna nu... Jag gillar båda. Kan inte säga vilket som är bäst.

Postat av: Sofia (nibblah)
Publicerad 2008-11-22 18:54:15

Men gosh, det var verkligen farligt för mig att besöka din blogg idag, det här lacket är ju också helt gorgeous! Hur ska jag nu kunna motstå frestelsen att köpa ett rött lack?! ;)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-11-23 08:45:46

Sofia! Ska man det?


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela