Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Viva la Diva nr 82

Publicerad 2008-05-10 10:23:55 i Naglar i korall&persika,

image5037
Ytterligare ett impulsköp. Inte det bästa av mina spontana "detta ska jag ha!" heller. Nej, jag är inte speciellt förtjust i den här trista rödrosa.
Det är ett skimmerlack i en rosard ton som drar mer mot lax än hallon.  Trots skimret känns det flackt och tråkigt. För mycket mellanstadiedisco här, men inte, som det lack jag presenterade för några dagar sedan, på det där glada, optimistiska och pladdriga sättet. Nej, det här lacket har en lite osäkrare karaktär. Sötare och mindre påflugen kanske, men också mindre intressant.

Det här lacket är för flickigt för mig. Dessutom har det det stora felet transparens. Jag står inte ut med att kunna se linjen melan nagel och tipp lysa igenom lacket efter två lager. Det är inte okej. Jag kleggade på ytterligare ett lager, alltså tre in alles, och inte blev det så mycket bättre för det. Nej, nej, nej. Det här lacket är inte min favorit bland flaskorna. Någon som är sugen på det?

Kommentarer

Postat av: badbomben
Publicerad 2008-05-10 12:17:00

Du känner nog säkert ren mig så bra att du vet min förkärlek till den här sortens färger. Den är på ett sätt hemskt nätt men något saknas, kanske styrkan i färgen? Jag gillar ofta antingen väldigt skira hallonnyanser eller starka, glansiga bärflickigheter.

Postat av: Ilona
Publicerad 2008-05-10 12:40:28

Jag tyckte det var snyggt faktiskt. ^^ Är så rackarns blek så färger som denna har en tendens att se mer knalliga ut på mig än på "normalt" folk!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-05-10 15:29:16

Badbomben! Det saknas absolut något. Det är aptrist...

Ilona! Kanske det skulle funka på dig då. Men färgen i sig är ju trist. Fattar inte vad jag tänkte på.

Postat av: Linda
Publicerad 2008-05-10 17:30:51

Absolut en helt okej rosa nyans, gillar den, men de där rödaktiga (37:an) för några dagar sen gav starkare intryck :o)

Postat av: rocketqueen
Publicerad 2008-05-11 11:20:53

Uff, mer lax än hallon lät inte bra. Idag har jag Keys to my Karma + lite piff på nageltoppen! ;D En snygg röd, men verkligen inget extraordinärt.

Och du, du är väl redo för le grande finale!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-05-11 14:22:38

Linda! Ja, nr 37 behåller jag nog i samlingen. Den här vet jag inte om den har något berättigande.

RQ! Jag är redo! Ser fram emot den! Är du redan klar? Ska kolla om en minut!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela