Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Red-Curl-Grl med Golden Enchantment

Publicerad 2008-07-02 11:25:54 i Naglar - glitter för layering,


Idag kommer det en massa notd. Mest layering faktiskt.. Dels OPI Romeo&Joliet med Heartbreaker över, som jag omedelbart dömde ut som fult, dels detta som jag också tröttnade på direkt. Det blev verkligen inte kul, Det är ljuvliga rosaskimrande röda Red-Curl-Grl från ett tidigare inlägg med ett lager av guldglittrande topplacket Golden Enchantment över. Båda är från China Glaze. Det var fter detta försök med "skojig" layering som Red-Curl-Grl fick stryka på foten.


Nej, det tillförde ingenting till lacket att ha guldglitter på det. Istället förtogs lackets naturliga rosa skimmer och allt blev bara barsligt blingigt. Usch! Ska nog bara använda det här över krämlack i fortsättningen. Men här ser ni i alla fall hur det blev. Golden Enchantment är i alla fall otroligt glittrigt!

Och Emelie, det är bara rosa glitter i det röda. Hur jag än vred och vände på händerna så var det fortfarande en klar, lite varm, röd basfärg med kallrosa glitter i. Älskar Red-Curl-Grl!!

Kommentarer

Postat av: inthemake
Publicerad 2008-07-02 13:40:38

Kanonfint!! Nu är jag snart redo att testa ChG pga dig ;)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-07-02 17:50:22

ItM! Du kommer gilla ChG!

Postat av: Ann
Publicerad 2008-07-03 07:39:36

Härlig lack, läckert för sommarfesten.

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-07-03 09:32:56

Ann! Kul att du gillar det!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela