Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Pigmentfrossa från Fyrinnae!

Publicerad 2008-07-01 12:24:50 i Swatchbibliotek övrigt,

Ni minns mitt paket från Fyrinnae som kom på mindre än en vecka? Vad var det egentligen i det paketet? Jo:

Conjuror, Healer's Touch, Faerie Glamour. Två favoriter i full size, en favorit i extra burk sample size.

122 Gigawatts, Biker Chic, Boy Toy. Jag trodde det skulle vara samples alltihop, men uppenbarligen kom Boy Toy som full size. Felklickat, men ack så rätt ändå! Visst är den läcker!

Farseer, Elemental Fire, Party Crasher. Tvåfavoriter sedan tidigare, en full size, en sample size, och så nya Party Crasher i sample size.

Gamla favoriter båda två, Avian Shapeshifter som sample och Wizard's Apprentice som full size.

Kommentarer

Postat av: Angela
Publicerad 2008-07-01 14:32:37

Ohh vilka härliga färger. Verkar vara många som får sina paket från Fyrinnae nu. Tog det lång tid från det att du beställde tills du fick paketet?

Postat av: Emma P
Publicerad 2008-07-01 14:50:07

Härligt med paket från Fyrinnae! och verkligen toppen att de har reducerat sin levernastid så mycket! Det bäddar för en ny beställning snart:) Nästa gång ska det bli bara skuggor, sist beställde jag primer, puder oco rouge också och då blev det ju inte så mkt plats över till skuggor... Dina skuggor ser iaf härliga ut, ska ha det i åtanke till nästa beställning...

Postat av: inthemake
Publicerad 2008-07-01 15:14:05

ohh suuuperkul...ser fram emot tokmånga EOTD´s nu ;)

Postat av: Linda
Publicerad 2008-07-01 16:00:12

Härlig kavalkad med vackra pigment :o)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-07-01 19:13:37

Angela! Jag fick mitt paket för nästan en månad sedan, jag har bara inte orkat fota härligheten. Inte öppna burkarna heller. Men jag tog med dem till landet så jag kan testa under sommaren. Vi får se... Paketet tog en vecka från beställning till leverans. Det var rekord. Fyra månader är min bottennotering från Fyrinnae...



Emma! Ska också beställa mer skuggor. Jag älskar Fyrinnae!



IntheMake! Mmm. Det blir nog lite sparsamt med eotd oavsett hur mycket nytt som droppar in. Men vi tar igen det i höst!



Linda! Visst är de fina!

Postat av: Veronica
Publicerad 2008-07-01 20:57:05

Ojoj så många skönheter som jag inte sett tidigare!

Postat av: Emma P
Publicerad 2008-07-02 00:32:21

Jag med:) har faktsikt inte börjat uppskatta dem förrens på sistone. fyrinnae var de första skuggorna jag beställde och då tyckte jag inte att de var så jättebra, men det var nog mest för att jag var ovan att jobba med lösa skuggor... Nu tycker jag att de är super, med några få undantag... Nästa att beställa en fullsize av blir nog shrouded in gold, suverän guldfärg som även passar bra på kalla flickor:)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-07-02 08:51:15

Veronica! De har så många fantastiska färger!



Emma! Bra tips! Ska kolla in den på nästa beställning!

Postat av: Emma P
Publicerad 2008-07-03 11:21:23

ja gör det! Du skulle säker också passa bra i den... jag har lite svårt för guld, jag passar inte alls i gul-guldiga skuggor... Men shrouded in gold är underbar! det ligger under professional colours förresten, så att du slipper leta ihjäl dig:)


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela