Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

China Glaze In the Mood

Publicerad 2008-08-15 22:52:42 i Naglar i grönt,

Hä kommer en bonus notd. Det är från före Rodeo Diva, men jag hann inte med alla innan den kollektionen ramlade in genom brevinkastet och så blev jag så uppslukad. Den här är så rolig att jag måste visa den bara för det! Vilken färg! Jag måste säga att jag först var tveksam. Men, nu, är jag förtjust! Så läcker till hösten!

Det här är ett lack i en väldigt läcker olivgrön nyans med mycket gult i. Dessvärre är det ett transparent lack som kräver mer än tre lager lack. På bilderna är det tre lager och då gav jag upp. Ytterligare två lager hade nog krävts för full täckning. Jag ska testa med ett neutralt men täckande lack under vid tillfälle, men har inte listat ut vilket riktigt än... Jo! Ha! Jag har fixat det! Innan jag ens hann publicera! Bilden ovan är layering av in the Mood över Depend 134! Perfekt! Nedan ser ni tre bilder med in the Mood ensamt. Inte lika bra, eller hur?


In the Mood-lacken ska ju byta färg beroende på värme. Jag har provat förut, då med världens fulaste färg, men det hände ingenting. Självklart testade jag nu med och jag kan med ögat urskilja en svag förändring, tror jag. Det kan också vara önsketänkande och jag fångar det inte på bild med min kamera. Jag struntar också i om det växlar färg för jag skulle vilja ha färgen som den är, men då alltså gärna med full täckning.


För mig är det här en läcker höstfärg som jag associerar till min barndoms slajm. Minns ni dem? Dessutom är det exakt samma färg som på Oliva från CCS-tuberna!

Lacket har en mängd små microfina skimmer i sig som gör det väldigt fint i dagsljus även om man först uppfattar det som ett krämlack. I alla all jag. Det torkar matt och kräver verkligen ett bra och glossigt överlack för att komma till sin rätt.

Kommentarer

Postat av: Badis
Publicerad 2008-08-15 22:53:54

Granny smith!

Postat av: Kajsa
Publicerad 2008-08-15 23:17:32

Jaa! Det ser exakt ut som Granny Smith, gud va gott det skulle vara med äpple nu :D



Helmysig färg iaf!

Postat av: Jean
Publicerad 2008-08-15 23:29:48

mmm ljuvliga GRÖN!!

Bilden längst ned med din gröna nyans är Gudomligt apläcker!



usch, nu får du snart sluta visa naglar... Jag avskyr detta i vanliga fall men dina vackra former på naglarna samt färgerna får mig att bli rejält avis. Jag själv kommer aldrig att kunna få tillstymmelse till så fina händer och naglar som du har.



MVH

Jean

Postat av: Chaosophia
Publicerad 2008-08-16 01:02:01

Nej! Jag tycker det ser jätteläskigt ut! Inte det att det är fult, tvärtemot faktiskt, men jag skulle aldrig kunna uppskatta det på mina egna naglar. Skulle få en smärre chock varenda gång jag råkade se dem i periferin. :P

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-08-16 08:30:19

Badis! Du kan ha rätt i det. Men jag se bata slajm framför mig.



Kajsa! Haha! Ja, det låter frestande!



Jean! Vad är det för fel på dina händer? Jag kan inte tro att det skulle vara omöjligt att fixa. Egentligenkan jag inte tro att de är något fel.



Chaosophia! Vad roligt! Som jag ed The IT color, alltså! En färg man inte riktigt föängtar sig på sina egna naglar men uppskatta på andras.

Postat av: Josephine
Publicerad 2008-08-16 12:32:25

Oh my! Gorgeous färg! hihi :D

Postat av: Malin
Publicerad 2008-08-16 12:38:40

Hejsan!

Jag har en liten fundering över vilket fraktalt. du brukar välja när du beställer från H2T och hur lång tid det brukar ta innan du får paketet? :)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-08-16 12:59:42

Josephine! Ja, helt unik!



Malin! Jag väljer First Class International Mail och jag brukar få mina paket inom 10 dagar. ibland snabbare, sällan efter längre tid. ;D

Postat av: sminkjante
Publicerad 2008-08-16 13:13:37

Jag är en smula ambivalent till färgen. Kan inte bestämma mig och jag gillar det eller inte. Helt klart är att det är en ovanligt färg!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-08-16 14:38:03

Sminkjante! Och Rolig färg! Inte en färg som går obemärkt förbi!

Postat av: rocketqueen
Publicerad 2008-08-16 17:08:19

Galet, så snygg! Fantastiskt snygg, den skulle jag verkligen införskaffa snart! Den är ju grön...

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-08-16 17:27:55

RQ! En väldigt unik grön dessutom!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela