Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Suzi says Da!

Publicerad 2007-10-27 15:59:07 i Naglar i brunt,greige,beige,

Min favorit ur OPI's Russian collection är Suzi says Da. Ett mörkt rödbrunt lack som efter två appliceringar nästan ser svartrött ut. Det är utan glitter eller skimmer, bara ett krämigt lack med underbar lyster på nageln. Detta är definitivt höstens lack för mig! Midnight in Moscow i all ära, men Suzi får även mig att säga da!

Enda nackdelen med OPI's nagellack är att de har så klumpig borste. Igår lackade jag naglarna med ett lack från China Glaze och den penseln var et precisionsverktyg i stil med kirurgens skalpell jämfört med den köttyxa OPI erbjuder. Jösses vad klumpigt det är att måla med den penseln. Jag har ständigt lack på nagelbanden och andra ställen där lacket inte ska vara. Men annars är OPI ett fantastiskt lack.


Annica, om du läser detta, jag höll mig till 15.30 innan det blå åkte av!

Kommentarer


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela