Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Lila eyeliner

Publicerad 2007-05-19 10:22:21 i Eotd i lila, Sminkans EotD,


Lila skuggor och lila eyeliner. Visst är det härligt med färg! Jag har använt en purpurfärgad cremeögonskugga från Nouba som grund. Sedan använde jag en djupt lila, skimrande ögonskugga från Bourjois, Noir précieux, och en eyedust i ungefär samma färg men med mer purpurlyster från Face. Den heter Oriental. Dessa båda skuggor använde jag på ögonlockets yttre del och in i globlinjen. Jag suddade även in dem under ögat. För att ge lite liv och lyster använde jag eyedust Sassy från Make Up Store på inre delen av ögonlocket och upp mot ögonbrynet. Precis under ögonbrynet suddade jag ihop Sassy med Nox, en gyllenrosa skugga från Make Up Store. En lila kakeyeliner användes sedan längs övre fransraden i ett kraftigt streck. Svart kajal innanför fransarna och mörkbrun skugga på ögonbrynen. Mascara. Klart!

Kommentarer


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela