Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Grönt och rosa, en snygg kombination!

Publicerad 2007-06-04 18:16:22 i Eotd i grönt, Sminkans EotD,


Jag älskar grönt i ögon make-up! Här är det ögonpennan som ger mest färg. Pennan är från Tigi och i en ganska mörk, blåtonad grön. Jag har lagt den runt hela ögat och ut i en vinge för att ändra formen på ögat lite. En puderfoundation är bas för ögonskuggorna. efter att ha lagt foundation på ögonlocket upp till brynet så jag får en slät och bra yta, målade jag med den askigt lilarosa skuggan Glam från Make Up Store i globlinjen. Jag suddade ut färgen noga så den bara blir en skuggning på huden. Färgen på ögonlocket är en eyedust i ljusgrönt från Make up Store. den heter Bamboo. Jag duttade på den på ögonlocket med fingertoppen så man fick en mjuk, skimrande färg. Mascara på fransarna och så klart! snabbt och enkelt!

Kommentarer


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela