Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Guldbelagda, azurskiftande...

Publicerad 2007-04-11 18:08:27 i Sminkans EotD,

Så beskrivs ju våren i en av våra mest kända vårsånger så varför inte hämta inspiration därifrån? Tisdag efter påsk blev det alltså guld och himmelsblått!

Ögonskuggan Crash och eyedust Carat, båda från Make Up Store plockades fram för att ge en, förhoppningsvis, himmelsk ögonsmake up. Jag valde att enbart använda dessa skuggor, Crash på ögonlocket och Carat som highlighter under ögonbrynet. Förutom de båda ögonskuggorna hade jag bara min nya favoritmascara Telescopic från L'Oreal. Den är faktiskt både lättarbetad och a bra kvalitet. Den smular t.ex inte eller klumpar ihop sig.

Som bas i make upen provade jag Max Factors Colour Adapt i tonen Warm Almod. Jag trodde verkligen inte att den skulle fungera... Den ser väldigt mörk ut i flaskan och på svampen. Jag rekomenderar svamp till den för den är ganska trögflytande och tjock. Dessutom ville den inte fästa på min näsa så jag fick badda med svampen och fixera med löspuder för att få det att fungera. Färgen gick dock att bära, även med min ljusa hy. I alla fall om man tonade ut noga vid käklinjen och använde ett ljust löspuder. Rouget jag bär på bilden är förresten mitt favoritrouge just nu, Tigis Shyness, som har den perfekta rosiga färgen för mig. Läppstiftet är också en gammal favorit, Maybelline Water shine i färgen Espresso. Mjukt och lent och i en läcker brunrosa färg. Känns verkligen vårdande och dessutom märks det inte när man käkar upp det eftersom det är så nära den egna färgen på läpparna, bara lite mer mättad och med glans. Jag gillar verkligen den här färgen till vardags!


Accessoarer är ju också roligt. Till dagens make-up hade jag mitt nya favorithalsband från Glitter och mina gamla älsklingsörhängen från H&M. Alltihop budgetfynd som jag verkligen är glad för!

Kommentarer


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela