Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Jämförelser med silver holo (FNUG, MUS, Layla)

Publicerad 2012-09-11 18:01:10 i Nagellack - jämförelser,


Jag vet inte om de här bilderna tillför så himla mycket men jag gjorde den här jämförelsen när det var sol förra torsdagen och då ska jag väl visa den också. Det är silverhololack, linjära sådana. Det är Layla Mercury Twilight, FNUG Psychedelica, Jessica Disco Diva, Sally Hansen Magical Crystal Ball och Make up Store Greta, batch 701.
De här lacken är i hög grad utbytbara. Jag tycker inte man behöver alla utan sitter du med ett bra MUS greta kan du vara nöjd med det. Visst, det är små variationer i holoeffekten men alla de här är verkligen bra, de bästa man kan få tag på idag faktiskt, så vilket man råkar välja kan vara mer en fråga om tillgänglighet eller pris än något annat, tycker jag. 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Emma P
Publicerad 2012-09-11 18:43:43

Alla holosarna i denna jämförelsen är ju grymma! Jag har numera Fnug! Fast jag ska få dem i födelsedagspresent så får vänta lite med att använda dem, ska slå in dem och glömma bort att jag köpt dem tänkte jag...

Svar: Bra plan! Ska bli roligt att höra vad du tycker sen!
Sminkan

Postat av: Chaosophia
Publicerad 2012-09-11 22:41:08

Vilket är bäst att lacka med då? Fnug..?

Svar: Ja, kanske det. De är rätt likvärdiga så med.
Sminkan


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela