Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

China Glaze Cruisin'

Publicerad 2010-10-07 15:12:05 i Naglar i orange,


Hej allihop! Jag lever men är ordentligt sjuk, sover mest hela tiden och ja, jag borde gå till doktorn men orkade inte ta mig iväg idag. För ovanlighetens skull är jag för förkyld och trött för att måla och fota naglarna. Ett utmärkt tillfälle att tömma arkivet något alltså. Jag börjar med Retro Diva-lacken jag swatchade i somras. Så här skrev jag då:
En aningens svårbestämd färg är det här, Cruisin' från China Glaze Retro Diva. Är det orange eller koppar? Jag vet inte, men det är vackert! En färg som lyckas vara både ljus och dämpad på samma gång. Den har precis som de andra Retro Diva-lacken en sorts glow som gör det superfint att titta på i alla ljus.


Det är två generösa lager nagellack jag har här och lacket torkar fort. Det har inga problem vad gäller egenskaper alltså. Det är verkligen en liten juvel bland höstlacken precis som resten av den här kollektionen. Det är synd att Retro Diva inte fick mer uppmärksamhet när den kom. Jag missade den nästan, köpte bara ett fåtal lack först, men nu är alla lacken mina och jag är väldigt förtjust i dem allihop. Det är vackra lack med fantastiskt skimmer och glow och dessutom lätta att lacka med och utan större bister vad gäller torktid eller antal lager som behövs för täckning.

Kommentarer

Postat av: Kerstin
Publicerad 2010-10-07 16:21:24

Härligt höstfint!

Postat av: Josephine
Publicerad 2010-10-07 16:22:41

Cruisin är supersnygg!

Postat av: roxcat
Publicerad 2010-10-07 16:31:01

Ser ut som ett riktigt fint höstlack!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-10-07 20:06:23

Kerstin! Det är ett otroligt fint höstlack!Josephine! Japp! En lite udda orange, men läckert!Roxcat! Ja! Helt perfekt till de hösttoner naturen har!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela