Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Diamond Cosmetics Never so Ever-Green

Publicerad 2010-03-03 09:34:32 i Naglar i grönt,


Förra veckan kom ett paket på posten med sex nya nagellack från Nail Mail. Det är Diamond Cosmetics som är månadens lack och det är ett märke som är lite svårt att få tag på från Sverige. Stor glädje från min sida alltså när jag kunde få chansen att testa dessa lack! Faktum är att det kommer bli en tävling på bloggen också, där man kan vinna Diamond Cosmetics lack i två varainter, dels ett av edgy-lacken och dels ett av vampy-lacken. Japp, jag tänkte på er när jag handlade den här gången! Er och det faktum att mars är Sminkans jubileumsmånad och vi fyller 3 år i år! Tävlingen kommer sannolikt redan nästa vecka så håll utkik. Det kommer även bli andra tävlingar här under månaden så vi hoppas kunna göra många av våra läsare glada!

Nu till lacket! Det här var det lack jag i första hand ville prova. Det är ett mörkt grågrönt lack som får lite värme av allt guldskimmer i det. En sober färg, lite "vuxengrönt". Det är liksom en sorts hemlig färg, man känner sig edgy samtidigt som ingen vet vad man har för färg exakt. Förstår ni vad jag menar? En sorts Clark Kent bland nagellack, eller kanske Bruce Wayne.


Det är ändå grönt, som sagt, i en djup och mystisk nyans. som idegransbarr eller som vattnet i en tjärn i skogen. Det går lätt att lacka med, blir inte specielt kladdigt och penseln är smal nog att klara även mina taffliga försök att hålla mig inom nageln. Ni ser, det är ganska okladdigt för att vara jag och speciellt som det är nylackat på bilderna. Nu har jag haft det nårgra dagar, faktiskt sedan i söndags (jag ligger som vanligt efter med mina notd) och det sitter perfekt. Inget slitage. Inga flagnande tippar. Bara vackert och mystiskt grönt! Mycket bra betyg till detta lack alltså!

Dt jag har använt är ett lager OPI NNS (använder egentligen Nail Tek just nu men glömde ta med mig flaskan til landet) och Nubars bas och topplack. Två lager Never so Ever-green. Japp, det är det. Och som sagt, det håller. Ingen påfyllning eller uppfräschning än så länge och de ser fortfarande nylackade ut, naglarna. Yay för det!


Eftersom jag visade arkivbilder från i somras igår kan jag ju kontrastera med några små klickbara på hur det är här på landet just nu. Snöigt... Lillan har inte så mycket mer än en gigantisk snödriva att titta ut på...


Kommentarer

Postat av: Zizzie
Publicerad 2010-03-03 11:33:50

Väldigt snyggt det där lacket! Jag funderade på det men beställde till slut Sparkling Cherry, Chainmail Charm och Decadence. Nästa gång kanske ;)



Roligt med tävlingar och kul att ni fyller 3år :)

Postat av: Emma P
Publicerad 2010-03-03 11:39:34

Mycket vacker färg! Den känns lite diffus och rätt speciell. Dessutom så tycker jag att dina bilder är superfina! och lilla Sirisen. trist för henne med snön. Ingen av katterna är ute nu eller?

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-03-03 12:43:16

Zizzie! Visst är det kul att vi blir tre! Jag startade ju i mars 2007 och det känns inte som att det gått så lång tid redan, men det har det. :D



Emma! Ja, färgen är jättefin! Nja, Edisen var ute en sväng idag och Sirisen har varit ute men i mitt knä. Hon är tveksam till utelivets fröjder. Kallt om fötterna...

Postat av: Pamsan
Publicerad 2010-03-03 13:44:35

Åh, vad söt Lillan är. Mysigt med katter som sitter i fönstren. :)

Lacket är ju görsnyggt. Tur att jag beställde det också. :)

Grattis till att ni snart blir en treåring. :) Jag ska minsann hålla utkik efter tävlingar!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-03-03 15:39:07

Pamsan! Ja, det var tur du högg det! Det är ljuvligt! Frågan är om du inte köpte alla lacken som ska lottas ut, men det kommer fler tävlingar eter den!



Postat av: Kerstin
Publicerad 2010-03-03 15:40:41

"vuxengrönt" - I like!

Postat av: Tintomara
Publicerad 2010-03-03 19:59:04

Väldigt fin grön! Har den hemma, men har inte hunnit testa ännu.

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-03-03 20:04:31

Kerstin! Hihi, ja, visst är det en bra beskrivning!



Tintomara! Den är underbar på!

Postat av: Anonym
Publicerad 2010-03-04 00:42:39

snyggt nagelak alltså.=)


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela