Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Jordana Rich Green

Publicerad 2010-06-09 17:10:34 i Naglar i grönt,


Jordana Rich Green är ett ganska trevligt krämlack i en lite dämpad ärtgrön nyans. Jag gillar den faktigt riktigt mycket. Den är annorlunda från mina andra gröna krämlack, kanske mest lik OPI Green-witch Village? Fast jag tror Green-witch Village är både mörkare och gulare i tonen. orkar inte ta fram flaskan för en riktig jämförelse. de är alla fall inte dupes så man kan äga båda!


Två lager har jag på de här bilderna. Det ser rätt streaky ut på första algret men med två jämnar det ut sig bra. Inga konstigheter med formulan, betydligt bättre än t.ex Depend som ju har lite kärva lack. För under 2 dollar är det ett fynd! Jag är riktigt nöjd med att ha skaffat hem det här lacket och som sagt, priset är löjligt lågt så man kan unna sig att skaffa en hel hög Jordana lack!

Kommentarer

Postat av: Emma P
Publicerad 2010-06-09 21:20:08

jag är ju skeptisk till såna här färger. Men det var ju billigt och om du dessutom tycker de har bra lack känns det definitivt intressant att spana in märket... Eller ja, det blir ju inga köp förstås:( Ska köpa lite lack via nailmail framöver och det får nog räcka...

Postat av: Basteth
Publicerad 2010-06-09 22:50:29

Oh my, jag älskar´t. Grönt som gräs, fast grönare!

Postat av: krex
Publicerad 2010-06-10 02:03:42

håller med om att jordana har en bra formula, speciellt för att kosta under två dollar som sagt .D

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-06-10 06:43:59

Emma! Ja, du ska hålla igen på lackköpen så vi åtminstone får se det du inte testat än och de manikyrer du pratat om med olika fält.



Basteth! Det är en härlig färg!



Krex! Ja, det är bra lack för pengarna, inget snack om saken!

Postat av: kerstin
Publicerad 2010-06-10 09:59:01

Häftigt! Jag gillar detta bättre än det snälla dependlacket, även om det också var fint.

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-06-10 21:01:29

Kerstin! Det här är ju så coolt! Jag gilalr det verkligen!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela